Monday, March 12, 2012

Røyking - virkningen av røyking til hann seksuell helse

Røyking - virkningen av røyking til hann seksuell helse


Sigarettrøyking er rotårsak av en rekke livstruende sykdommer, inkludert Lungekreft, hjertesykdommer, Lungeemfysem og Erectile Dysfunction. Sigarettrøyking forårsaker ca 430.000 dødsfall direkte hvert år. Røyking er ansvarlig for lidelser i alle deler av kroppen, inkludert fordøyelseskanal system, åndedretts system og menneskelige impotens.


Nye overslag viser at om lag en tredel av alle voksne røyk. Og, mens voksne menn synes å være røyking mindre, kvinner og unge av begge kjønn synes å være røyke mer.


Skadelige effektene av røyking


Røyking har skadelige effekter på helse. Det påvirker alle deler i fordøyelsessystemet, forårsaker felles lidelser som halsbrann, hjerteinfarkt og peptic magesår. Røykfrie øker også risikoen for Crohns sykdom og muligens gallestein. Røyking også synes å ha påvirke på leveren også, det endrer måten den håndterer narkotika og alkohol.


Røykfrie bidrar også til impotens ved å redusere flyten av blod som er nødvendig for en erection. Ifølge britiske Medical Association (BMA) opptil 120,000 UK menn i deres 30-årene og 40s er impotente som en direkte konsekvens av røykfrie. Dette tallet er sannsynlig å være lavt, fordi det ikke inkluderer impotens grunnet forrige røykfrie i menn som ikke lenger røyker. Bortsett fra impotens andre effektene av røyking på hann seksuell helse inkluderer:


• Reduksjon i mengden ejaculation
• Reduksjon i sperm opptelling
• Unormal sperm-figuren


Hvordan påvirker Røykfrie


Når du røyker tobakk, hydrokarboner er innånding skade foring av arteries og starte danner Plaketter i deres indre kledning dermed redusere blodstrøm. Nikotin constricts arteries for å gjøre dem enda smalere. Når din arterier fører til ditt hjerte er blokkeres fullstendig, lider du et hjerteinfarkt. Når arteries fører til en manns penis er blokkert, er han impotente. Denne prosessen er betydelig svekket av røyking.


Utsiktene for gjenoppretting:


Røyking er en større og unødvendige trussel for seksuell helse. Hvis viktigste årsaker til ereksjonen er akutt Svar å nikotin, så er umiddelbare forbedringer på å stoppe røyking mulig.


Hvordan avslutter Smoking


Det kan være litt vanskelig for å slutte å røyke. Det er vanskelig fordi nikotin er et svært vanedannende medikament. Før du slutte å røyke, kan du prøve følgende:


• Kutt ut noen av dine favoritt sigaretter om dagen.
• For 3 til 5 dager, bruk en bærbar PC til å holde oversikt over når du røyker hver sigarett.
• Utarbeide mentalt
• Lær nye ferdigheter og atferd og erstatte vaner som tyggegummi, drikking fruktjuice
• Få medisiner og bruke det riktig dvs. spør deres doktor om hvordan du bruker noen form for nikotin erstatning terapi.

No comments:

Post a Comment