Thursday, March 29, 2012

Svingende par

Det eneste stedet som folk flest har sett svingende par er i filmer, eller du kanskje har hørt om dem fra tid til annen i nyhetene. Svingende par er en del av landskapet av verden i dag, og det kan overraske deg har populære svingende livsstil har blitt.


Svingende par er partnere som deltar i seksuelle relatert virksomhet med andre mens sammen. Svingende omfatter også par som deltar i seksuelle handlinger, mens andre se.


De har en gruppe av nære venner som de engasjere seg i aktiviteten med for mange svingende par. I noen tilfeller svinger ett par bare med ett par. Partnerne bytte og delta i ulike aktiviteter med hverandre.


Svingende par angi livsstil begge klar over sine handlinger og eventuelle konsekvenser av. Mange svingende par er steinhard om deres forpliktelse til deres partner. De føler at emosjonelle engasjementet er viktigere enn fysiske forpliktelse. De delta med hverandres tillatelse, og en del av spenningen av erfaring deler sin seksualitet ikke bare hverandre men andre også.


En problemer at noen svingende couples ansikt er hvordan du finner andre par som er interessert i livsstil. Det er ikke et spørsmål som de fleste folk føler deg komfortabel spurte andre. Ofte svingende par vil føle isolert med sine begjær.


Det er nå mange elektroniske ressurser tilgjengelige for svingende par. Oppslagstavler og nettsteder som er viet til livsstil tillate svingende couples anledning til å møte med andre som har samme interesser. Bruk av Internett hjelper også par lære mer om potensialet spille partnere uten å måtte møte dem ansikt til ansikt før de føler deg komfortabel.


Et annet sted som mange svingende par slå til er swinger parter. Disse holdes regelmessig og folk deltar, er alle det fordi de finner svingende livsstil tiltalende. Dette er en svært komfortabel og sikker metode for svingende par til å møte hverandre og bli kjent.


Klubbene kan finnes i mange store byer som imøtekomme til svingende par. Disse klubbene vert hendelser som har råd til par svingende muligheten til å møte andre.


Det er en verdensomspennende organisasjon som hjelper svingende par fra alle verdenshjørner koble. En gang i året de har en hendelse og invitere swingers vil sammen på ett sted. Hvis svingende par delta kan de finne partnere som de finner interessant og ganske ofte langsiktige svingende relasjoner er født her.


Studier har vist at svingende par ofte har et bedre forhold enn tradisjonelle par gjør. Meninger på hvorfor dette er er varierte, men for de som tar del i svingende livsstil de hevder at det hjelper dem til å føle seg tettere til sin partner fordi de deler så mye mer.


Det finnes noen regler som følger svingende par. En av disse reglene ikke er at ingen betyr. Hvis en person ikke ønsker å engasjere seg i en intim handling med en annen er enkel "Nei" alt som er nødvendig. Ingen spørsmål er å bli spurt, og negativt svar er ikke tatt personlig.


Svingende par kan vokse glad i hverandre, men det er alltid forstått at primære forholdet er det viktigste. Svingende par er ikke trukket til opplevelse, fordi de er ute for en erstatning partner i stedet de søker ut en spennende opplevelse som de kan dele med partneren gjeldende.

No comments:

Post a Comment