Saturday, March 10, 2012

Flørter med kvinner

Flørter med kvinner, er trolig et av de mest favoritt og elsket emnet for menn. Det er ikke uvanlig at du, når en venn ber om råd om hvordan du flørte med en kvinne. Flørter er en del av livet som både menn og kvinner ikke kan unnslippe. Men appetitt og sult for flørter er mer i menn enn kvinner.


En mann kan ha flere kjærester, men det vil fremdeles føler behovet av flørter. Dette er ikke dårlig, faktisk er det helt naturlig. Som en mann kan du alltid flørting med mange kvinner, forutsatt at du ikke skade dem eller forråde partneren din eksisterende.


Selv om det ikke er noen hard og rask regler for flirting spillet. Spesialister i menneskelig atferd har sikkert lagt ned noen punkter. Flørter med kvinner er ikke i det hele tatt at tall for. Infact det er enkelt. Alt du trenger er en bestemt holdning og kommunikasjonsevner
er din fra din side og kvinnen.


Du er mannen!


Den første grunnleggende av flørter med kvinner har selvtillit tillit. Du bør være trygg og selvsikker selv, uansett hva du gjør, uansett hva du slitasje og uansett hva du sier. Du bør ha at holdningen som bør være mandig, men ikke skryte.


Å ha at tillit i du øker positiv energi i deg. Jenter få tiltrukket av denne positive vibes kommer ut av deg. Alltid forbli trygg og optimistisk mens du snakker til en jente. Aldri avsløre dine svakheter heller avsløre dine styrker. Din tillit vil skape en illusjon i tankene av kvinne--at denne fyren er flott. Han vet alt og gjør alt riktig. Du kan gjøre dem til å føle at du er den beste personen på denne verden.


Forførende utseende og smil


Nå er dette det mest effektive flirting verktøyet. Når du foretar en øye-kontakt med en kvinne, må du huske å smile. Smilende betyr ikke viser din hel haug med tenner, i stedet en bit av smirk. Ditt smil viser at du er interessert i kvinnen og kompliment hennes reciprocation av øyekontakt. Ikke Oppbevar stirrer på henne, se vekk fra henne og deretter igjen å la henne gjøre en øye-kontakt med deg. Hvis hun gjør, er det en invitasjon fra sin side. Hvis hun smiler tilbake, er det på tide du starte en samtale med henne.


Erte henne


Dette er en svært effektiv måte å flytte oppmerksomheten til din kvinne. Prøve å erte henne med din oppmerksomhet. Etter at du har opprettholdt en øye-kontakt med en jente, stoppe ser på henne, i stedet gå bort og begynne å se annet der, sannsynligvis mot andre mennesker. Når du ikke vil se på henne for lenge, vil hun få sprø. Hun ville gjøre ting for å vekke oppmerksomheten din hvis du har gjort en anstendig inntrykk på henne. Hun ville holde tenkte når du ville komme tilbake. Etter en stund gå tilbake og gi henne et smil, det ville gjøre henne lykkeligste kvinnen på jorden.


Bare gjøre det holdning


Mens du er ut på dato med jenta, ikke spør Hvis du kan kysse henne. Infact opprette stemningen og kysse bare henne. Du bør ikke be om tillatelse til å kysse henne. Dette gjør henne tror at du er en sissy person, og at hun kan kontrollere deg. Tvert imot Hvis du kysse henne, ville hun tenker på deg som en ekte mann som kan styre ting. Så bare gjøre det, aldri be, men ja opprette stemningen.

No comments:

Post a Comment