Wednesday, March 28, 2012

Snakker skitne

En av de beste måtene å opprette en erotisk scenen er med litt uskikkelig snakk til partneren din eller nye partner øret. Og som du vet fra komme klar til å komme i kveld, presentasjon er alt.


Å finne din Sexy stemme


Alle vet hva en sexy stemme er, men vet du hvordan å finne deg?


Snakker dypt er ikke nok, og heller ikke trenger du røyker en pakke sigaretter om dagen enten. Denne delen handler om din holdning og din evne til å slappe av i øyeblikket.


Start med å puste. Tenk på hvordan du er puste i øyeblikket. Er den rask, eller er det langsom? Stemmen din bør flytte med denne rytme. Med rask breaths, du vil bryte opp setninger, og med lengre breaths, kan du gi flere detaljer.


Snakker som du prøvde å hviske, men gikk tom for pust. Stemmen din kan slippe et hakk ved å gjøre dette.


Eller du kan bare slappe av og snakke litt mer rolig for å få samme effekt.


Hva jeg skal si?


Hvis du har aldri snakket skitne, deretter kommer dette til å være en øye-åpning-opplevelse. Og du skal føle deg litt rart i begynnelsen, men som er normalt.


Tenk på tingene som du elsker om den andre personen. Er det en bestemt body del? Det er flott, kan du bruke den.


Du kan starte med noe sånt som, "Jeg elsker din (uansett kroppsdel du velger)" først. Dette får du varme opp og alle liker en kompliment. Dette vil også vise den andre personen at du skal snakke litt.


Du er ikke svarer på et spørsmål, så prøv Nei for å bruke ordet "fordi." Du trenger ikke å gi en grunn, du elsker noe.


Men du kan si hva det bestemt kroppsdel gjør kroppen. Sakte ned og forlenge snakk ut. Starte med "Jeg elsker din (uansett kroppsdel)." Ta en pause og deretter finish med, "det gjør min (Velg din favoritt seksuell orgel) hot/våt/velge din reaksjon."


Fortell dem hvordan de gjør du føler eksplisitt detaljert og se deres reaksjon.


Du er godt på vei til å bli en pro skittent snakk.


Som en Sidenotat, noen folk liker å bruke ord som kan være nedsettende, men jeg ville sørge for at den andre personen ikke oppmerksom på før du prøver dem.


Noen vil være svært fornærmet, og som ikke er en god måte å starte en nydelig kveld.


Bli komfortabel


Hvorfor mange folk ikke bruker er skittent snakk, fordi de tror de høres dumt og det er bare ikke tilfelle.


Som med noe nytt, trenger du bare å hoppe i og prøve den. Alle har en første gang for alt, og siden du er i et trygt miljø, kommer ingen til å le av deg.


Si noe som er relatert til sex i varmen av et spill med allerede øyeblikk vil lyde magisk. Du trenger bare å spytte det ut noen ganger å få komfortable med å si det.


Etter en stund, skittent snakk kommer naturlig og partneren din for øyeblikket vil elske den.

No comments:

Post a Comment