Thursday, March 15, 2012

Hvorfor du bør ikke være redd for voksen leker

Rester av gratis love generasjon Heldigvis har overlevd og i de senere år har en seksuell revival resurged i den amerikanske psyke og soverom. Denne gangen, men er deltakerne litt klokere og mer sofistikerte deres seksuell leting. Som et resultat Sexleketøy, en gang begrenset til margene i samfunnet, har kommet full sirkel og er nå i mainstream av American levende. Enkeltpersoner og par som hadde aldri før forsøkt Sexleketøy er nå gjøre det for første gang. Og ennå, er det fortsatt gjenstår noen som er redd for å innføre Sexleketøy i deres liv.


Denne frykten kommer i stor grad fra en misforståelse om bruker og ramifications av Sexleketøy. De forestille seg at Sexleketøy er begrenset til ekstreme versjoner av Fetisj eller at en eller annen måte Sexleketøy er et middel for å skille deg fra partneren. Disse to konklusjoner kan ikke være fjernere fra sannheten.


Med den siste eksplosjonen i det populære behandling av Sexleketøy, har produsenter opprettet en rekke produkter som er utformet for å dekke behovene og interessene til alle. Mens sikkert det finnes en rekke s & M-produkter på markedet i dag som som er interessert i finne utrolig gøy, og det finnes også en rekke produkter som er utformet for nybegynneren.


Sex leketøy industrien er helt klar over ønsket om mange enkeltpersoner å holde sine leker atskilt. Som et resultat, har en rekke produkter blitt designet med at slutten i tankene. Vibratorer som ser ut akkurat som leppestift beholdere og creme gel og smøreolje som beskrives med ord som 'avslapping' snarere enn mer eksplisitt seksuelle terminologi som kommer til hjernen. Diskret design og pakking av seksuell leker kan selv shyest av enkeltpersoner å føle deg komfortabel.


Med frykt avkreftet som til Sexleketøy natur, er det neste spørsmålet om innvirkningene eksisterende. Mens i tiår tidligere Sexleketøy var i stor grad begrenset til enkelt personer eller de fokusert på et bestemt område av kjønn, normalt merket Fetisj, nylig Sexleketøy er blitt bragt inn millioner av par soverom. Sexleketøy kan være en ny og spennende måte å spice opp sex mellom et par som har vært sammen i noen tid. Det kan også være en utmerket måte for par å utforske nye områder å finne at noe fungerer bedre for dem. I kraft, er Sexleketøy, i stedet for å opprette delingen mellom par, ofte en kilde som fører dem sammen i nye og spennende romantiske situasjoner.

No comments:

Post a Comment