Sunday, March 4, 2012

Spilleregler: Hva du bør vite før du begynner

Selv om svingende er en fin måte å din vanlige erfaring, det er noen ting som du vil huske på å holde alle glade og trygge.


Nei betyr nei


Hvis du er i en svingende erfaring og en annen person bestemmer seg for at de ikke vil delta eller endrer sitt sinn om noe som de gjør, må du lytte til dem. Dette er ikke et spill for å skyve grensene, så hvis noen er ubehagelig, og du må være klar til å stoppe. De kan ikke være klar for noe ennå. Kanskje vil de være senere.


Respekt


Å være i en seksuell opplevelse eller en situasjon med noen andre kan være en exhilarating erfaring, men bare hvis du har lyst til du blir behandlet med respekt. Du ikke ønsker noen å være uhøflig eller fordømmende til deg, gjør du? På samme notat, hvis par i situasjonen har angitt visse regler i spill, må du respektere dem.


Avvisning


Hvis du er avvist, deretter Prøv å ikke ta det personlig. Å være i denne åpen og ærlig miljø er svært tilfredsstillende, men også veldig ærlig. Hvis noen er interessert, og deretter gå videre. Det er ingenting personlig.


Misunnelse


Hvis du eller din partner opplever noen følelser av misunnelse, deretter ønsker du å snakke om dem med en gang. Finn ut hva fikk deg sjalu og prøver å gi avkall på en måte å løse problemet. Holde ikke stille om det, det kan gjøre det enda verre.


Sunn fornuft


Hvis du føler deg ukomfortabel med en person, deretter fjerne deg fra situasjonen. Selv om partneren er glade, stole på deg selv og dine følelser til å guide deg til pengeskap og glade svingende erfaringer. Du kan se en annen persons kropp omgangsspråk. Hvis de ser ubehagelig, stoppe hva du gjør eller sier. Hvis de synes å være å svare deg, så er du i en god groove.


Personvern saker


Livet av svingende innebærer en viss mengde skjønn for alle parter. Siden ikke alle som åpner som du, må du føler som om hva som foregår i svingende situasjonen vil bo mellom personer som er involvert. Aktiviteter deles ikke med andre, bare med hverandre.


Hedre din partner


Kontroller at partneren innser at de er den viktigste delen av svingende erfaring. Ikke bare ankomme klubben eller andre plasseringen og en dash av med noen andre. Ta deg tid til å berøre og være eventyr med partneren din før du går på noe annet. Du kan vise dem at de er nummer én i livet ditt. Finne en måte å vise hverandre som du tenker på dem. Noen par liker å reservere bestemte handlinger for hverandre alene. Og forlate sammen på slutten av moro også viser forpliktelse til hverandre.


Tok deg tid til å definere regler før du begynner å svinge vil hjelpe deg å unngå problemer i fremtiden. Forskning alt, og sørg for å kommunisere med partneren din. Og ha det gøy!

No comments:

Post a Comment