Sunday, April 1, 2012

Gjøre narkotika og svingende blanding?

Hvis du er nervøs går inn i svingende og tror at noen narkotika kan ta kanten av, har du noen ting du bør vurdere.


Det er alvorlige ramifications for juridiske og helse som du må tenke før dukker eller røyking noe å svinge.


Og du har å gjøre beslutningen om på egenhånd.


Juridiske spørsmål


Først av alt, ulovlige rusmidler er nettopp det: ulovlig. Det er ingen vei rundt dette. Hvis du wilfully gå ut og kjøpe narkotika som ikke over disk eller foreskrevet av lege, er du begå en ulovlig handling.


Og det er så enkelt. Hvis du er fanget, vil du få vanskeligheter med loven, og det er ikke verdt det.


Det er ikke verdt ditt omdømme eller helsen.


Helse bekymringer


Det er hundrevis av studier som har blitt gjort for å undersøke effektene som ulovlige rusmidler kan ha på kroppen. Avhengighet til side, du spiller russisk rulett med bruken av illegale rusmidler.


Mens du ikke kanskje skade deg selv på først, fjerde eller det tyvende prøve, kan du på tjueførste. Alle våre organer reagere forskjellig når nye kjemikalier er innført. Og kroppen din kan være en tikkende tidsinnstilt bombe som bare behov ecstasy eller marihuana for å gjøre det eksplodere.


Eller dø.


Og selv om du ikke dø, er du permanent å endre kjemisk struktur av kroppen. Kroppen vil ikke fungere så vel, heller ikke vil det være sterkere for å ha tatt narkotika.


Det er også svært reell bekymring at narkotika ikke kan være rene slik at du kan bli ingesting noe som heroin med din LSD, eller hva du kan ta.


Og at blandingen godt kan være dødelig. Heldigvis, det er også unngått.


Dom samtale


Narkotika endre måten du ser verden rundt deg, og kan hindre deg fra å gjøre gode beslutninger. Alle regler og grenser du har definert før til svingende erfaring kan bli glemt.


Og du kan føle skyld for å gjøre noe som du sa at du ikke ville.


Dette kan føre til alvorlige forhold splittelser og argumenter fordi tillit er nå kalt inn spørsmålet. Grave ut igjen av som kunne ta lang tid; utvinne fra at brudd kan ta enda lenger.


Du kan også skade noen andre ved å ikke lytte til hva de ønsket, eller ikke ønsker. Og at tillit var hellig også.


Til slutt


Hvis du tar narkotika før eller under svingende å gjøre det en bedre tid, så du ikke er klar for svingende i det hele tatt. Du bør være komfortabel går inn i beslutningen og ikke trenger til selv-medisin for å gjøre det bra.


En liten glass vin er fin, men å ta noe mer kan bare gjøre opplevelsen en risiko i verste fall, og i beste fall, en flott tid du ikke kan helt huske.


Svingende er ment å være morsomt og spennende, så hvorfor kjedelig det med noen kunstige stoffet? Hvorfor spørsmålet om det virkelig var så godt som det føltes når under påvirkning?

No comments:

Post a Comment