Wednesday, February 29, 2012

Forbedre din allerede perfekt Penis ved barbering det

Barbering på og rundt penis er blir gjort av menn, ikke bare for kirurgi lenger. Bare ta en titt rundt garderoben neste gang du er på treningsstudio.


Dagens menn si barbering skam hår på og rundt deres penis er en måte å føler frisk og ser pent og rent. Og ren barbering deres skaft tillater en kondom skal kunne bli forsinket på og av mye enklere.


Disse er svært gode grunner til å støtte barbering penis faktisk.


Men - hvis en mann å være helt ærlig, han vil fortelle deg at han er barbering hans skam hår, fordi det gir hans penis utseendet til å bli større, og det blir mye mer, ahem, oppmerksomhet når det er ren barbert.


Så for de av dere menn som er interessert - her er noen ting bør du vite før du barberer deg på og rundt deres penis:


1) Aldri starte barbering deres penis med mindre du er nøktern og fullt varsel. Pubic område er mye mer følsomme enn ansiktet, noe som betyr at det er mye enklere å skade deg selv, så vil du wits om deg.


2) Og mens penis barbering er ganske enkelt å gjøre, det krever tålmodighet og omsorg.


3) Hvis du barberer deg for første gang, og har lenge skam hår, bør du beskjære dem med saks eller bedre ennå, en hår-trimmer.


4) Ta en lang, varm dusj eller badekar. Dette vil åpne hårsekkene, (hud depressions fra hvilke hår framgår), og bløtgjøre din naturlig grov skam hår til å forenkle barbering.


5) Pat tørr din akselen og området rundt med en myk, ren håndkle.


6) Å anvende en raus mengde en rik smøremiddel. La dette sitte i minst tre minutter før du begynner barbering.


7) Alltid bruke et nytt blad i razor.


Merk: Det er ryktet at hvis du starter barbering din generelle pubic område, testicles og indre lår, får du den beste Synsbedrag er, påvirke av en større penis.


Hvis du bestemmer deg for å starte barbering din generelle pubic område og indre lår mens du er i gang, må du kontrollere en annen nye kniven er lett tilgjengelig slik at du kan endre kniver Hvis razor begynner å dra.


Start ved barbering penis i retning håret vokser, og pass på at alle sidene barbering. Hvis det ikke allerede er oppreist, Trekk forsiktig deres penis oppover. Dette vil gjøre det enklere å barbere.


Når du har fjernet alle hår, kan du gå tilbake og barbere mot måten som håret vokser. Dette vil gi deg ren, Lukk og glatt barbering du leter etter. Men ikke barbere det samme området mer enn dette andre gang, eller bruke for mye press. Det siste du ønsker er en barberhøvel brenning på deres penis fra barbering.


Etter barbering deres penis, sørg for å helt skyll av eventuelle spor av smøremiddel med varmt vann. Skyll dem med kaldt vann. Dette vil lukke og roe hårsekkene og generelt tone huden.


Pat, ikke gni deres penis tørr med en ren, myk håndkle.


Noen menn gjelder en ikke stinging astringent etter barbering. Men for å unngå noen reaksjon, bare lett støv deres penis med en talkum gratis pulver eller vanlig ømfintlig.


Til slutt, du vil hindre at noen form for dette nylig rå hud irritasjon. Så kan du fokusere på å holde det tørre og gjøre hva du kan begrense første friksjon. Hvis du ikke allerede, bære underbukser noen løs utrustning for en stund etter barbering.


Mange menn gå så lenge som mulig mellom barberer i troen på at det reduserer hudirritasjon. Men det er blitt foreslått at den innkommende halm hår er hva som forårsaker hudproblemer, så det er faktisk bedre å barbering oftere.


Menn som er svært aktiv er vanligvis barbering annenhver dag.


Mens det er et faktum at til slutt, etter vanlige barbering, hårene blir svakere og mykere og deres penis vil forbli jevnere - Hvis du ikke er klar, stand til og villige til å følge en diett som er skissert her, ikke bør du sannsynligvis starte barbering deres penis.


Fordi noen vil fortelle deg, det er bare én ting verre enn en hårete penis - og det er en stubbly, scabby penis.


En tørr barbermaskinen er definitivt den tryggeste penis-barbermaskinen. Gjør noen undersøkelser, og Oppdag kompakt barbermaskinen som er utformet spesielt for barbering trygt penis.

No comments:

Post a Comment