Thursday, December 6, 2012

Den hemmelige forførelse samfunnet del II

Hva er "Seduction community"?


The "Seduction community" er et hemmelig samfunn med hovedsakelig gutter som har en felles interesse i å forbedre sine sosiale, seksuelle og romantiske ferdigheter med kvinner. Denne forbedringen er basert på en bedre forståelse av sosiale og seksuelle psykologi og kroppsspråk.


Dette samfunnet finnes hovedsakelig gjennom Internett og regionale grupper rundt om i verden kalt "Hi". Medlemmer av disse Hi møte opp og gå ut og lære å forføre kvinner og gjengjelde ideer med hverandre. Disse hendelsene er kjent som "sarges" og gutta generelt referere til seg selv og hverandre, ikke av deres faktiske navn men av kallenavn eller "håndterer".


Hemmelig samfunn av forførere ble startet arguable i 1994 da Internett-nyhetsgruppe kalt alt.seduction.fast (ASF) ble opprettet.


De mer erfarne medlemmene av samfunnet referere til seg selv som "pickup kunstnere" (skadeprogrammenes) eller "master pickup kunstnere" (MPUAs) og de mindre kunnskapsrik som "gjennomsnittlig frustrert chumps" (AFCs). Kjente MPUAs gå ved navn som Mystery, stil, Beckster, Manic høy, TD og NathanX. Topper gutta i samfunnet har nå dokumentarer og med filmer som er gjort om deres liv.


Klassen av fyren som vanligvis ville bli med i fellesskapet har drastisk endret de siste årene. Når en gang var det bare computer nerds og tekniske geeks, er det nå noen mann på jakt etter noen form for self-advancement og dato ideer å forføre kvinner. Det er menn som allerede er flott med kvinner gjennom til gutta med noen reelle sosiale problemer.


Geeks i hovedsak knekket koden av sosiale dynamikken ved bare å bruke deres sinn til et problem, lært hvordan å forføre kvinner uten fordelene med utseende eller rikdom og nå kan lære disse ferdighetene til deg. I dag er det mange forskjellige typer menn lære om fordelen disse ferdighetene bringe og ønsker å vite hva dette hemmelig samfunn vet, og de ikke.


Det er mange skoler av forførelse som er tilgjengelig, men bare svært få underviser riktig informasjon. Så du trenger å se før du bruker din tid og penger på falsk informasjon.


Samfunnet er ikke om å lære den beste plukkingen opp linjer, deretter lære hvordan å forføre en kvinne, sove med en kvinne og dumping henne. Samfunnet er om å mestre din sosiale ferdigheter. Bedre muligheter i livet, og gir deg flere alternativer når det gjelder kvinner og dating. Det er ikke om å behandle kvinner negativt. Å sitere sex coach NathanX "Du bør alltid la en kvinner bedre av så du fant henne, som bør være i outlook". Men hver person vedtar det egen forførelse stil og bruksområder der kunnskap i sin egen måte.


Å finne ut mer om historien til samfunnet og som er de virkelig store aktørene og beste lærere. Sjekk ut The Secret forførelse samfunnet del III for neste fangst.

No comments:

Post a Comment