Sunday, December 2, 2012

Stor Tips for Sex å Spice opp din ekteskap

De sier at ekteskapet er lykke – for det første året eller så. Etter det kjøles kokende lidenskapen til de fleste nygifte ned til en putre. Dette er ikke å si at paret er altfor vant til hverandre, eller mister interessen. Det er bare et resultat av livet tar over, planer blir satt, og møtte og rutiner falle på plass. Mens noen par er fornøyd med sine liv i løpet av denne tiden, føler andre at den nygifte fasen endte for tidlig.


En del av denne sakker for nygifte og par er at travle hverdag ikke tillater for salig tider på bryllupsreise dager. Gjør tid for intimitet kan være vanskelig, selv i best av situasjoner. Noen ganger, er en liten bit av ekstra sex alt du trenger å føle at det nygifte par en gang mer. For disse par som ønsker å føle seg som nygifte igjen, unge og gamle, her er noen tips for sex å spice opp din ekteskap.


1. Gå kjøpe en sex tips bok. Dette kan virke som et merkelig tips for dette stykket, men det er det beste rådet å gi. Sex tips bøker er veldig eksplisitt, og vil gi deg og din ektefelle en sjanse til å utforske hva dere begge liker i (eller ut) på soverommet.


2. Leie eller kjøpe noen myke pornografi. Sex tips bøker er flott, men noen ganger du lære bedre ser enn lesing. Når du og din ektefelle kan du se på filmer, se på posisjonene og sørg for at du nevner noe som du kanskje har lyst å prøve.


3. Ta tid til hverandre når det er mulig. Få ideen ut av hodet ditt som sex må skje om natten i soverommet. Den beste sex tipset du noensinne vil få er dette-hvis du får muligheten til å være intim med partneren din, ta det!


4. Lag en dato. Hvem sier at du ikke kan dato etter ekteskap? Hvis du føler at din ekteskap blir forferdelig kjedelig, lage en date med din ektefelle. Gå ut til middag og kino, treffer klubben, eller ta et slag bowling. Innen du kommer hjem, vil du føle at du gjorde da du fikk gift. Siden du er begge kommer til å være avslappet og i humør for litt moro, kan du bruke denne tiden til å prøve ut noen sex tips ut av boken nevnt tidligere, eller pop i en film.


5. En av de beste sex tipsene for ensom husmødre overarbeidet ektemenn er å gjøre noe uventet å få deres oppmerksomhet. Noen ganger arbeider hardt kommer i veien, og vi ser at vi forlater vår ektefelle ut av våre liv. Sette en dristige bildet eller sexy merknad i hans Koffert eller lommebok. Du vil være sikker på å få hans oppmerksomhet og følelser når han kommer hjem til en fin lys lys middag for to.

No comments:

Post a Comment