Thursday, December 13, 2012

Spermicides

Spermicides er en av de beste metodene for prevensjon. Den kommer i form av gel, krem, skum, film og stikkpiller. Alle spermicides er like i arbeid, men bare ting er hvor mye kjemiske (Nonoxynol-9) som inneholder, som kan variere fra 1% til 5%.


Funksjonen


Spermicides unngå graviditet ved å drepe eller immobilizing sperms. Den blokkerer også måtene slik som til sperm ikke kan nå eggene. Den inneholder kjemikalier (Nonoxynol-9) som gjør sperms fungerer ikke. På noen grad Spermicides gir deg beskyttelse mot noen seksuelt overførbare infeksjoner, men det anbefales sterkt at du bør bruke kondomer for å beskytte deg mot seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer).


Typer Spermicides


Den er tilgjengelig i form av kremer, geler, skum, vaginal prevensjonsmiddel film og stikkpiller.


KREMER OG GELER


De kan settes inn i vagina med hjelp av en applicator. Kremer er i ugjennomsiktig mens gelé synes å være klart. Det er umiddelbart effektive og kan brukes med kondomer.


SKUM


Det er som barberskum. Den kommer i kan. Du må rist kan godt før bruk. Det er også brukt ved hjelp av en applicator. Først fylle applikatoren med skum og sette inn applikatoren i skjeden ca 2 til 3 inches (produktet må nå livmorhalsen å være effektive). Sett enden av applikatoren å sprute spermicides ut. Det er effektivt umiddelbart.



STIKKPILLER


Stikkpiller kommer i form av kapsler. Det er satt inn i skjeden og presset opp livmorhalsen. Det oppløses i skjeden når den plasseres. Den trer i kraft bare etter 20 minutter.


VAGINAL PREVENSJONSMIDDEL FILM (VCF)


Den kommer i tynne firkanter. For å bruke den, du først kaste denne filmen til halvdel, sette den ved hjelp av fingeren inn i skjeden og Skyv opp til cervix. Gjør dette med tørr finger med mindre filmen vil holde på fingeren din, og du kan ikke plassere denne filmen på riktig sted. Det oppløses over livmorhalsen etter innsetting og det blir også effektive bare 15-20 minutter.


Fordeler


•Du kan kjøpe det uten resept av legen.


•Det er lett tilgjengelig i superstores og stoff butikker.


• Siden det også fungerer som smøremidler, det øker glede i løpet av samleie.


•Det påvirker fremtidige fruktbarhet.


•Du kan nyte innsetting av spermicides i skjeden som forspill.


Ulempen


•Det gir ikke deg full beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer) som AIDS/HIV.


• Din partner kan føle en dårlig smak i løpet av oralsex.


•Du kan føle noen genital irritasjon.


•Du må bruke det for hver samleie.


Selv om Spermicides er svært effektiv som prevensjon mål, må du ta en beslutning om hvilke type spermicides passer for både du og din partner. Du må følge instruksjonene på produktetiketten.

No comments:

Post a Comment