Wednesday, December 5, 2012

Sex Tips: Kunnskap er seksuell makt

Sex tips og råd i denne artikkelen er rettet mot menn.


Visste du at mange menn ikke nyter sorteringen av sexliv er de i stand til å oppnå? Dette er fordi de fleste menn rett og slett ikke vurdere muligheten for at deres seksuelle ytelse kan forbedres lett og at det er faktisk veldig enkelt å lære og mestre en ny sex teknikk.


Jeg gratulere deg for bare å være her og leser dette. Du har nå tilbrakt mer tid lære om seksuell forbedring enn de fleste andre menn noensinne gjøre.


Seksuell mestring er ikke om å ta en magisk pille eller utvide størrelsen av deres penis med den nyeste mirakel-gadgeten.


Seksuell mestring er bare om å lære nøyaktig informasjon, og deretter bruke denne kunnskapen med hell.


Ifølge orgasme dysfunksjon Medline for tiden 33-50 prosent av alle kvinner opplever kvinnelige orgasmer sjelden og er misfornøyd med hvordan ofte de nå orgasme med sin nåværende partner. Det er opp til 50 prosent av alle kvinner! Og i min erfaring som sex trener denne statistikken har vist seg for å være sant. Ikke bare g spot orgasme heller, men alle typer kvinnelig orgasme.


Grunnen til at vi har så mange misfornøyd kvinner er fordi de fleste personer, menn og kvinner, bare ikke bruke den tid på å lære seksuell ferdigheter, teknikker og er generelt atomically uvitende.


Folk er uvitende om mulighetene for hva som kan oppnås seksuelt. Pluss den gjennomsnittlige mannen er ganske dårlig på å opprettholde en erigert penis og kontrollere sin utløsning i forhold til hva han kunne oppnå hvis han visste noen enkle teknikker.


Jeg nå fra personlig erfaring som sex trener som 99 prosent av gutta kan lære å virkelig seksuelt tilfredsstille kvinner og utføre briljant når de har lært, og brukt riktig informasjon. Vi har hjulpet tusenvis av menn på alt fra anal sex råd til oral sex råd, fra seksuell tillit til å kontrollere orgasmer og sett stor forbedring. Alt du trenger er et åpent sinn for å lære nye måter å gjøre sexlivet ditt morsommere og mer tilfredsstillende.


Bare fordi du er interessert i å lære mer om å mestre sexlivet ditt innebærer ikke nødvendigvis at du ikke allerede er en dyktig elsker.


Som er sant i de fleste samfunnslag, Stopp den vellykkede aldri læring og utvikling av sine ferdigheter. Hva det sier om deg er at du er åpen for å lære nye ideer om hvordan å gjøre sexlivet morsommere og mer givende. Du er villig til å se hva nye muligheter kan utforskes for å forbedre på det allerede vet.


Er du en gjennomsnittlig fyr i sengen?
Den gjennomsnittlige fyren har aldri lese eller lært om sex teknikker og posisjoner. Den gjennomsnittlige fyren har en tendens til å ha lært om sikrere sex, STIs/Kjønnssykdommer, graviditet og så videre. Han er også lært om de funksjonelle aspektene av kjærlighet å gjøre, men ikke den om de interessante delene på økende gleden i sex og mastering ytelse. For eksempel, vil den gjennomsnittlige mannen utfører oralsex ikke har lest en oral sex guide for å hjelpe dem master deres oralsex teknikk. De gå bare med hva de tror kan være bra. Noen ganger gjennom eksperimentering kan den gjennomsnittlige fyren få god. Men hvorfor ikke studere og lære mer om sex? Hvorfor bo i mørket? Kunnskap gir deg kraft fullt oppfylle din partner på måter du kanskje aldri har tenkt på.


Bare tenk på alle de mennesker der ute som tilbringer utallige timer og enorme mengder penger læring for å forbedre andre områder av livet som hobbyer, sport, business og så videre. Disse samme menn deretter med å lære og mestre en av de mest grunnleggende ferdighetene-Sex.


Dette betyr at den gjennomsnittlige mannen vil vite mer om deres favoritt hobby enn de gjør om å behage sin partner. De vil ha lest flere guider, tips og teknikker om deres hobby enn læring om å gi gode oral sex, om seksuelle fetisjer, elsker sex råd eller hva.


Hvorfor ikke menn vurdere å forbedre sin seksuelle ytelse?
Kanskje vet de ikke hvor du skal lete eller hvordan å praktisere. Kanskje de har kikket rundt, og snublet inn i alle unøyaktig informasjon der ute. Eller kanskje de tror at deres seksuelle ferdigheter og ytelse evner er noe de er født med og ikke bli bedre. Vel er de feil! Død galt! Nye ferdigheter kan læres, og de kan også bli undervist.


Jeg forbedret min egen seksuell ferdigheter utover det jeg trodde var mulig og lært hva som fungerer på alle kvinner. Jeg ble en mannlig eskorte og sex trener.


Vurdere muligheten for at seksuell ytelse er noe som lett kan forbedret og mestret. Også vurdere muligheten for at det er ekte sex mestere der ute som kan lære deg å mestre din egen seksuell ytelse.


Hvis, som en mann, du ikke har vært i stand til å gjøre hver kvinne du har ligget med har sterke flere orgasmer konsekvent og med liten innsats så er det teknikker der ute du trenger å vite.


Jeg vil re-vekt som "med liten innsats". Det krever ikke mye arbeid å gi kvinner flere orgasmer.


Bli en "Sexpert" er ikke en magiske eller mystiske prosessen. Det er noe du kan oppnå. Alt du trenger er riktig informasjon, et åpent sinn og en vilje til å lære den rette motivasjonen.


Trygg du kan lære alle ferdigheter, øvelser og teknikker du trenger å vite. Motivasjon er opp til deg.


Hjelp og råd er tilgjengelig der ute på et enormt utvalg av seksuelle temaer. Alt fra anal sex råd til seksuell psykologi, fra oralsex teknikker på spørsmål om penis lengde og den mannlige orgasmen. Du må bare finne hvis.

No comments:

Post a Comment