Monday, December 31, 2012

Onani avhengighet A skammelig besettelse

Onani bringer om et scenario der en seksuell handling er fullført på seg og poenget med tilfredshet fra orgasme er oppnådd raskere. Tendensen til å konkludere med det raskere blir et vanlig fenomen som personen kan bringe om selv-seksuell tilfredsstillelse når som helst de behage.


Resultatet er at i soverommet, de ikke klarer å gi sin partner gleden av sex fra varmen av deres kjærlighet. De avvikle det i all hast som i Onani og partnerens tørst å nå topp nivå av seksuell aktivitet er fortsatt ikke fullstendig. Et forsøk på å forstå en partner ønsker og behov er ikke laget og gradvis gift livet er fylt med murring og klager, dermed ender opp i en pause ned på forretningsforbindelsen.


Onani har makt til å gi en slags lykke som gjør den personlige gå etter det ofte. Det gir en rask glede ikke anskaffet fra et regulært kjønn eller annen lov. Kraften til absistence er tapt og han bli en full tid stoffmisbruker og viser en type hjertebank når trangen øker. Onani avhengighet blir opprinnelsen til crapulence i sex med prostituerte, homofili og mange andre ulovlige aktiviteter. Deretter går han bak uvirkelig kilder som pornografiske nettsteder og bøker til nyte sex. Gradvis endres han til en sosiale kriminell.


Forståelse onani avhengighet på en seriøs måte som andre tvangstanker er avgjørende for å finne en løsning på problemet. Herding er bare mulig gjennom en studie av alle årsakene bak problemet. En stor grad av frykt eller omsorg forstyrrer menneskesinnet raskt som resulterer i slike seksuelle forstyrrelser. Når ønsker samle vinger til å fly bort, fri fra alle sosiale og moralske restriksjoner, mann står hjelpeløs.


Overvinne onani avhengighet og bringe ham tilbake som et ekte menneske, krever en grundig behandling, fysisk og mentalt. En fysisk trening og en mental øvelse gjennom bønn kan høres rart, men de er svært kraftige medisiner. En frykt for Gud og respekt for religiøse tro hjelpe mye, så dette er et ekstremt tilfelle av brudd på alle etikk og er mot de kulturelle verdiene. Hypnose fungerer som den beste redning metoden i overvinne avhengighet av onani. Sinnet kan være avslappet fra spenninger og bekymringer og en følelse av å være en del av verden er utviklet i ham. Hypnose formidler makt til å overvinne tilbøyeligheter som berører deres kroppsdeler og sitter omsluttet av et rom. Enkelt unngår slike besettelse skape situasjoner. Når han er gratis fra de dårlige tankene som forstyrret ham i ensomhet, kan han seg fritt og trygt. En bekjent med positive attributter som bøker, venner, samfunnet etc. vil ta ham til en fargerik verden.


Sex er en guddommelig følelse som skal nytes med all sin renhet. Når sex er gjort i fravær av kjærlighet, er det meningsløst. Kjærlighet kan erobre hjertene og holde dem vekk fra alt ondt. Med hypnose for onani avhengighet kan du håndtere denne indre onde og lære verdien essensen av relasjoner som finnes rundt deg.

No comments:

Post a Comment