Tuesday, December 4, 2012

Onani avhengighet overvinne den i dag

De sier at det er naturlig... Nesten alle gjør det... Det er helt normalt...


Disse setningene kan vel være sant; men hva om du blir avhengige av Onani og hva om det påvirker vennskap, relasjoner eller selv din tillit. Hvis du har latt onani ta over, og du har blitt avhengige av den, vil du virkelig forstå akkurat hvordan negative situasjonen kan være noe for deg. Onani avhengighet er noe å le av, spesielt hvis du har falt offer for den. Lidende kan være en slave til deres noen ganger, tvangsmessig onani vane. Hvis du føler at du er avhengig av Onani og du er seriøs om å overvinne det og å ta kontroll, Les videre...


Teknikken av onani er like gammel som åsene. Det sies å være en helt naturlig vane, men når det kommer ut av kontroll, så det kan være en virkelig blokering vane å ha. Onani avhengighet er en av det mest personlige av alle tillegg til har, og noe som du kan godt finne hardt snakker til andre personer om. Avhengighet kan la deg følelsen drenert og sliten, på grunn av tvangsmessig Onani, og kan også gi deg en tom følelse og en lav selvfølelse. Noen studier har vist at det kan selv legge til prematur ejakulasjon hos menn og seksuell desensitisation i kvinner. Denne typen negativ innvirkning på noens sexliv er dårlige nyheter.


For å slå denne uvelkommen avhengighet er det viktig å takle det på kilden. Kilde blir din sub-bevisst tanke! Det underbevisste sinnet er en utmerket stykke av maskiner som styrer alle ubevisste bevegelser, bevegelser, tanker og tro. Det er en del av deg, som gjør deg-skal du ha! Det oppretter også en sub din bevisste sinn og stasjoner vaner-vaner som onani avhengighet. Det er bare én reelle og levedyktige måte å takle denne delen av ditt sinn med absolutt presisjon. På denne måten kalles hypnose og hypnoterapi! Bekymre deg ikke, det er mye enklere enn det først virker og du vil være i stand til å overvinne din avhengighet på kort tid i det hele tatt.


Utnytte fordelene med hypnose og selv hypnose vil du få denne uønskede avhengighet ute av din livet for godt. Hypnose er enkel å bruke hvis du bruker riktig tilnærming. Jeg anbefaler at du gjør én av to ting. Først du kan prøve å gå å se din lokale hypnoterapeut, eller for det andre, du kunne prøve en hypnose nedlasting for onani avhengighet og overvinne dette i komforten av ditt eget hjem.

No comments:

Post a Comment