Thursday, December 20, 2012

Hva kvinner egentlig ønsker i sengen

Trekke opp med en jente kan synes å være en enkel jobb for mange, men har du det som trengs for å holde henne? Fyrene hevder ofte at de har ingen anelse om hva som foregår i en kvinne hode, og som kan være veldig sant. Hvordan gjør en fyr vet hva er behov og ønsker av jenta i sine drømmer? Men opprørende sannheten er, hvis du ikke bukk opp i din kunnskap om slike "ubrukelig" spørsmål, du kan kysse din gift livet farvel.


I motsetning til menn som er full av testosteron, kvinner tvert imot er mild skapninger og denne feminine delen av dem er fortsatt med dem uansett hvor de går. Det er en av bestemte funksjoner i en kvinne, og det er også den viktigste grunnen hvorfor fyrene er så forelsket i kvinner. De er myk og skånsom.


Sikkert på grunn av slike milde natur i kvinner tvinger brash og kraftfulle naturen i gutta dem til å trenger å forstå hvordan å møte behovene til damer. Behandling av en dame med kraft eller tillater henne å føle servil til partneren hennes glede er utelukket. Før behandling av en dame så brashly, hvorfor ikke først kan du plassere deg selv som en fyr i hennes sko? Gi den en tanke, noen ganger hun er bare å sette opp med din uregjerlig atferd, men har ikke ta henne for gitt, som hun ville definitivt gå videre til grønnere beitemarker hvis hun kan.


Med alle bli at sa, noen ganger blir altfor ærlig i sex ikke kan være så lurt verken bør det oppmuntret. Noen ganger kan det føre til misforståelser og spenning i et forhold som kan til slutt føre til slå surne.


En kvinne ønsker bare for deres ektefeller å si de rette tingene til rett tid, men som åpenbart er lettere sagt så gjort. En enkel kompliment med oppriktighet, forteller henne at hun ser bra ut, kan noen ganger være alt hun trenger å fylle hennes kjærlighet-tanken. Det spiller ingen rolle om du er i din første eller umpteen år av forholdet, jenter liker å bli komplimentert og det er et faktum som aldri forandres.


Et forhold er veldig mye basert på kommunikasjonen mellom de to partene. Prøver å snakke med henne mer, fortelle henne hvor mye du savner henne mens du er borte på jobb, men prøv å ikke over-exaggerate. I stedet, være ærlig og føre henne inn i en grøtaktig samtale.


Å være intim med din ektefelle er ikke bare om sex, sex og mer sex! Snarere, du kan bli intim med din ektefelle bare ved å lytte til henne i sengen, har et godt prat med henne, å ha en god latter sammen med henne. Få kommunisere, og du vil se en stor forbedring i ekteskapet.


Kvinner elsker å ha en følelse av sikkerhet og vil deres ektefeller å gi dem komfort og beskyttelse. En enkel klem er en av de beste måtene å vise kjærlighet og omtanke for en jente, og bare gjennom en klem du overbringe budskapet om at du er der for å gi beskyttelse og kjærlighet de ønsker. Innimellom, kaste i noen kyss beholde atmosfæren kjærlig og også lære å kysse henne på de riktige stedene, kan det komme i svært nyttig!


Med den riktige stemningen, foreplay deretter blir av stor betydning og er helt avgjørende i å bestemme din elskov erfaring. Vil du vite hvordan du gjør deg selv og hennes føler euphoric? Lær grunnleggende om forspill og du ville være i stand til å øke nytelse.


La henne vet at hun er ville for mer enn bare sex, og at hun er brydde seg om som en kvinne. Det er en av grunnene til at virkelig kan slå henne på.

No comments:

Post a Comment