Tuesday, December 18, 2012

Stille smerten av mannlig impotens

På grunn av mannlige holdninger til seksualitet og det faktum at menn ikke liker å snakke om sine indre følelser eller problemer, ting som bør bli snakket om. Det er et voksende problem av mannlig impotens som er, mangel på evne til menn å utføre samleie. Dessverre mens tilsynelatende som å være et lite problem å upåvirket til personen med det er problemet stor.


En relasjon kan uten samleie og mest tid gjør lider, rett og slett fordi fysisk nærhet er en av de viktigste bonding delene i en relasjon. Jeg anbefaler folk ikke ta mitt ord for dette, men for å søke etter informasjonskilder som kan gi hjelp de lengter etter.


Disse kildene kan være bøker eller nettsteder dedikert til mannlig impotens og gjeldende kurer og behandlinger, fordi lar innse det du ikke ville være ute med mindre du var mot dette problemet.


Hva er gjeldende måter å løse dette alvorlige problemet?


Det er vel noen at leger anbefaler og noen det Internett-markedsførere tilrå, men i utgangspunktet hver har egne meritter og faller ned. En av mest populære i øyeblikket er den blå pillen (Viagra) som samtidig er en stor framgang har undergangen til ikke å være bra for personer med hjerte og blodtrykk problemer.


Et nylig oppfunnet produkt for å hjelpe er Patch Dette er en langsom løslate produkt som kan og hjelper med penile problemer, men er mer rettet mot størrelse forhøye. En annen interessant og relativt nytt er element nesespray som igjen fører til en intern reaksjon som er narkotikarelatert.


Sannhet være vet alle legemidler har et ekstra problem av bivirkninger, men hvis du ønsker å prøve noen ting som har være kjent for å hjelpe over år kan se på noen av de nyeste ideene. Vel den første tingen vi ville se på (Vennligst arbeide med leger råd) er mosjon og livsstil endringer. Det er rett en viktig årsak til Ereksjonsproblemer kan spores til kosthold og mangel på mosjon som begge bidrar til å øke blodstrøm og lar innse det er 99% av grunnen til ED (erektil dysfunksjon).


Så la oss se på en Start-trening og kosthold, først en rask spasertur hver morgen vil gjøre underverker for din helse, faktisk alle typer spasertur vil hjelpe dine problemer. Neste er det første i kosten å se på høy fett bearbeidet mat fordi dette blokkere arteries og ved å gjøre dette redusere blodstrømmen.


Så stille smerte av mannlig impotens kan begynne å bli behandlet av noen lett å gjøre endringer som vil også få deg til å føle deg bedre, og øke din styrke. Sviktende dette er det også målrettet noen flotte øvelser som kan øke din mulige ED forbedring resultater og når gjort i forbindelse med livsstilsendring vil sammensatte resultatene.


Mens trinnene er enkle må du jobbe hardt på mental innstilling å komme inn i et regime som vil hjelpe deg med å holde seg til våpen og nå målet ditt å med hell løse dine problemer.

No comments:

Post a Comment