Wednesday, December 19, 2012

Hvordan å være en stor flørte og tiltrekke seg kvinner

Hva nøyaktig er flørting alle om? Er det en seksuell ting? Det kan kanskje høres litt pervertert til deg selv.


Flørting er definitivt ikke perverst. Faktisk er flørting en smart, leken, kraftig og seksuell måte kommunikasjon som slår en kvinne på. Først av alt, la prøver å definere hva nøyaktig er flørting og hva det er ikke.


Flørting er et tankesett av å ha det gøy, være naturlig, å være deg selv, å være trygg, å være cocky, vel bare litt kjepphøy uten tilsynelatende å være altfor arrogant. Selv om du ikke er en svært attraktiv eller en svært rik mann, hvis du flørte på riktig måte, vil det skape en slags seksuell spenning som naturlig vil tiltrekke seg flere kvinner til å du.


Naturlig tillit i en mann er en visning av makt og ja, kvinner som er seksuelt tiltrukket av slik makt, selv om de aldri vil være i stand til å forklare det tydelig til deg.


God, smart flørting, vil det føre til at kvinner blir seksuelt tiltrukket av deg. Teasing en kvinne ved å spille smart med dine ord i samtalen er en fin måte å flørte. Flørte godt, og de vil svare svært gunstig for deg, eller skal jeg si, seksuelt gunstig for deg.


Det er svært viktig at du flørte, helt fra starten, selv om du bare si noen smarte linjer. Hvis du sier dem tidlig i samtalen, gjett hva? Du vil forlate et stort inntrykk i sinnet som vil føre henne til å huske deg som en smart, vittig og interessant fyr å snakke med. Førsteinntrykket vil virkelig siste, spesielt i sinnet til en kvinne.


En god måte å gjøre det er ved hjelp av kjønn tilbakeføringer. Med det mener jeg tar kjønn stereotypier og snu dem. Her er ett eksempel. Hvis du fange henne ser på deg, kan du si:


"Jeg så at...Jeg vet du fortsetter å se på min sexy kropp, og du vil ha det så dårlig du er siklende, men kan ikke vi være venner først?"


Memorisering dum, over-brukes plukke opp linjer og banal lite vitser, vil bare fungere, hvis det var fortsatt i 1970! En ting om kvinner er at de bare elsker menn som er ekte. Menn som er naturlig. Menn som er trygg på seg selv og ikke gidder å prøve å være noen andre, vise en aura av attraktivitet som de fleste kvinner kan aldri motstå.


De fleste menn glemmer alltid det faktum at kvinner er ganske skarpe mentalt, og de kan ta opp signaler som er mye raskere enn menn. Kvinner kan oppdage det når du prøver å oppføre seg som noen andre, eller når du er å være deg selv.


Så ta deg tid til å flørte på riktig måte, og se hvordan kvinner svare deg. Du vil bli overrasket over å vite hvor enkelt det kan gjøres.


Hvis hun utfordrer eller engasjerer deg tilbake, er det! Deretter bør du fortsette å øke innsatsen og bære på flørting. Ikke slå inn i en nerd på denne tiden og gå tilbake til normal samtale tone. Ellers, alt som du har gjort vil backfire.

No comments:

Post a Comment