Monday, December 24, 2012

Overdreven onani ruinere deg

Gud var ekstremt forsiktig på tidspunktet for hans første etableringen å gi hver mann med en kvinne, og vice versa. Hensikten var for eksistensen av familien til menneskeheten. En gjensidig tiltrekning alltid seiret mellom kjønnene, og det er den "hemmelige liv". Sex er ofte beskrevet som den vakreste følelsen i verden.


Mennesket er alltid likegyldig i bruk av gudfryktige velsignelser. Så er han når det gjelder sex også. Desecration av sex skjer når det går utover elskov og det bryter hellighet relasjoner. Usunn seksuelle relasjoner med mer enn én person, sex med samme kjønn og sex med selv er alle symptomer på over besettelse mot sex. Slike utenomekteskapelig forhold forstyrre den enkeltes forbindelse med hele verden.


Blant ulike måter å nyte sex dømme mange onani som gratis fra fareområdet. De argumenterer i favør av onani som noe mer enn nyter sex med selvtillit. Selvfølgelig fleste; menn og kvinner; smake det minst en gang i livet. Men onani avhengighet er annerledes. Overdreven nytelse i sex med selv med ens egen kropp kan ikke rettferdiggjøres på noen grunn. Onani avhengighet bryter alle prinsippene av livet; Det er mot alle etikk inkludert åndelighet.


Langvarig utfallet av denne praksisen med mann er så sympatisk og skammelig på samme tid. Atferdsmessige vulgarities er utstilt som få andre oppfører seg på en måte som "spot den odde en". Han eller hun er isolert i samfunnet. I den andre veien rundt, de selv oppretter et skall av sin egen og ønsker for ensomheten. Til tider er han gjort en joker i offentligheten på grunn av viser ekstreme tilfelle av vulgaritet. Han mister kontrollen over hans bevisste sinn og hans underbevissthet sinn begynner å jobbe uvitende om omgivelser. Hans sosiale bilde er helt tapt. Først og fremst virkninger som følge av onani avhengighet kan endre livet ditt fenomenalt. Overvinne onani avhengighet er ikke en lett oppgave fordi det blir en viktig del av livet ditt. Så mye at du bruker et flertall av din våkne øyeblikk planlegging på hvordan du skal gå om din handling secretively eller annet du sette selv å sove med slike tanker. Det kommer til et stadium når dette er alt du se eller forstå.


Situasjonen er svært plagsom, og vil snart føre til at du mister din selvtillit og respekt. Det verste blir ditt forhold med andre er anstrengt spesielt med partneren din. Enda verre kan du begynne å vise de fleste kvinner rundt deg på en annen måte alle sammen. Hypnose kan du bruke til å behandle onani. Hypnose vil bidra til å forbedre din indre bevissthet hvor du vil være i stand til å bedømme rett fra galt og ingen linjen som definerer moral. Med hypnose vil du kunne styrke ditt sinn mot denne onde craving og sidelinjen det. Respekt for kvinnfolka vil forbedre og dine personlige forhold vil forbedre, og du vil leve et bekymringsløst liv uten frykt om andre å finne ut fordi din onani avhengighet vil har blitt kurert.

No comments:

Post a Comment