Saturday, December 1, 2012

Sex Tips: Hva kvinner vil ha

Jeg skal snakke om sex tips fra et høyt nivå i dag!


Alle mennesker er individuelle og alles mor liker å tenke at deres barn er en unik liten snow flake i verden, og forskjellig fra alle andre! Dette er selvfølgelig sant til en viss grad. Vi er alle forskjellige. Kvinner er alle forskjellige. Men på et grunnleggende nivå, vi deler mye av svært lignende psykologiske atferd. Og i seksuell vilkår hvert kjønn har et felles sett med opphisselse utløsere. Hvert kjønn har et felles sett med sving på.


Opphisselse utløsere er hva gjør oss. De er måten du handler, din personlighet, måten du berører partneren din, hva du sier, måten du sier det, og selv måten du kan lukte er alle eksempler på hva som kan være opphisselse utløsere som stimulerer hennes sinn.


Det går uten å si at alle kvinner er enkeltpersoner og har forskjellige bestemt opphisselse utløsere til hverandre. Hva kan slå en kvinne på kan slå en annen av. Det er individuelle opphisselse utløsere som er spesifikke for hver kvinne, men det er også en kjerne sett av opphisselse utløsere som er felles for de fleste kvinner. Et eksempel på en bestemt må kanskje at en kvinne er opphisset av muskuløse ben eller gi oralsex. Dette er eksempler på individuelle opphisselse utløsere.


Kvinner har utviklet en kjerne likhet i hvilke resultater seksuell opphisselse og responstid basert på felles evolusjonær føreren av menneskelig seksuell seleksjon. Charles Darwin hadde to teorier. Mer kjent teori er nick-navn "Survival of the fittest", den mindre kjente er teorien om "seksuell seleksjon". Disse, i min mening og Darwinist teori, gir mennesker våre primære evolusjonære motivatorer. Du kan ringe dem behovet for å overleve og og behovet for replikering. Derfor har hver kjønn orientering, mannlige og kvinnelige, utviklet en kjerne likhet i hva som forårsaker sin seksuell opphisselse basert på menneskelig seksuell seleksjon.


Så hva betyr dette for oss? Det betyr at generelt er kvinne tiltrukket og vekket på et underbevisst nivå i mye på samme måte. Så er det en kjernesett av opphisselse utløsere oppretter en seksuell respons i de fleste kvinner og de fleste menn. Vi kan lære disse triggere og deretter lære hvordan du best kan prosjektet slike atferd for å opprette opphisselse.


På et høyt nivå alle kvinner ønsker og trenger to ting for å være seksuelt tilfredsstilt.


Nummer én er deres følelsesmessige behov fornøyd og nummer to er deres fysiske behov fornøyd.


Eller med andre ord, sinnet og kroppen. Sinnet likhetstegn mellom til emosjonelle behov og kroppen, fysiske eller seksuelle spesifikke behov.


Dette er en helt grunnleggende forestilling å forstå og huske når det gjelder seksuelle mestring. Begge en kvinnes kropp og hennes sinn må være tilfreds for henne å være seksuelt tilfredsstilt.


Det er to separate deler hennes emosjonelle behov for sex. Den første delen er nivået av emosjonell forbindelse pre kjønn eller før sex kan selv finne sted. Så for eksempel må det være attraksjon, rapport, tillit og så videre med partneren. Før en kvinne vil sove med en mann.


Andre emosjonelle behovet er emosjonelle stimulering under sex. Vekke av sinnet. Hvis du tilfredsstiller hennes følelsesmessige behov vil du nesten helt tilfredsstille henne.


Hva du har igjen er hennes fysiske eller seksuelle behov. Disse knytter seg sterkt til hennes følelser allikevel. Dette er ting som berøring, visuell, auditiv, olfactory (lukt), sex teknikker og posisjoner, kvinnelige orgasmer, mannlige orgasme, seksuell teknikker, seksuell ytelse, seksuelle fetisjer og så videre.


Hvis du mestrer bare hennes fysiske behov vil hun føler følelsesmessig fjernt fra deg. Stereotype bad boy har en tendens til å oppfylle sin fysiske behov. Han gir henne slags fysisk sex hun craves men ikke alltid følelsesmessige tilknytning. Hun får fysiske, men ikke den emosjonelle.


Hvis du mestrer bare hennes følelsesmessige behov vil hun crave for sex med noen som kan gi hennes fysiske behov. Dette er hyggelig fyr stereotype atferd. Hun stoler ham, hun føler seg komfortable rundt ham, det er en grad av rapport ennå hun ikke føler seg seksuell fornøyd med ham.


Hvis du kan mestre hennes fysiske og følelsesmessige behov blir hun helt oppfylt. For å finne ut sjekk mer om de vanlige opphisselse triggere, tilfredsstillende hennes emosjonelle og fysiske behov og andre sex tips vår hjemmeside.

No comments:

Post a Comment