Friday, December 21, 2012

Hva kvinner vil ha seksuelt

Hva vil kvinner virkelig under sex?


Dette kan faktisk være ekstremt uforståelig til noen menn. Mens noen menn kan enkelt tilfredsstille sin kompis seksuelle behov, prøver andre fortsatt desperat å finne måter å behage sin ektefelle og bringe dem til en orgasme.


I utgangspunktet, detaljer om hva en kvinne virkelig ønsker under sex er en av de vanskeligste spørsmålene for menn å svare. For å gjøre saken verre, kvinner er ikke det samme, og deres seksuelle preferanser er forskjellige, så vi kan ikke bare forstå kunsten å det og holde for læreren som matematikk i skolen. Så, hva tar det for å gjøre en kvinne sjekke seksuelt?


Som Herren i forholdet må du alltid minne deg selv å respektere kroppen hennes og hennes beslutninger. Kvinner er tross alt mennesker akkurat som oss menn. Behandle dem med din fulle respekt, og de vil definitivt være hyggelige mot deg.


Enkelt sagt, ønsker en kvinne hennes mann å kjøre sin rebelske. Mange gutter sette dette av og ignorere det som de tror de har hennes "alle skjønte" og vet alt om å gjøre sin rebelske. Men tror det gjennom; vet du egentlig hva som driver sin rebelske? Som nevnt tidligere, har forskjellige kvinner forskjellige seksuelle likings. Noen kvinner kan lett bli slått på bare ved å spille med henne øreflippene mens othe få slått på bare ved å se sappy filmer.


Noen nyttige tips for å lære hva din kvinne vil seksuelt:


1. Spør dem! Noen kvinner er veldig åpne om deres seksualliv og ville ikke tankene mannen å fortelle hva de vil, men noen kan være ganske sjenert om det. Imidlertid huske på at åpen - minded kan noen ganger være ganske hardt for å behage.


2. Se hvordan din kjæreste slår seg som hun onanerer og lær lignende teknikk. Mennesker er skapninger av vane, og din kompis ville elske det når du stryke henne måten hun gjør. Å vite hva som interesserer henne kan hjelpe deg med å dress henne nødvendig og bringe henne til orgasme mye raskere.


Så ikke bare være interessert i kjærlighet å gjøre, men heller, også være interessert i hva som behager din kompis som er mer for å forbedre kjærlighet-making opplevelse. Studere hennes seksuelle likings og egenskaper, og du ville være i for en tid med stor sex.


Når det kommer til henne, er det noen faktorer som du må vurdere for å gjøre kjærlighet gjør økt vellykket. Det handler om "riktig timing", noe som fører til den riktige typen av humør. Bare vent til du tror hun er klar for det. Husk om respekt! Andre faktorer vil inkludere komfortnivå, som sikrer at sengen føler rett og selvfølgelig, får inn riktig posisjon og vinkel med henne.


En av de største grunnene hvorfor sex er vellykket er på grunn av distraksjoner. Distraksjoner forårsake motparten å være uforberedt for sex. Dermed mens hun kan være alle prepped opp til å engasjere seg i en energi-fylt sex aktivitet, men hun skrånende fordi hun er distrahert dermed hun kan ha ønsket å komme, men hun kan ikke bare fordi hennes sinn er distrahert fra aktiviteten.


Psykologiske barrierer kan også være en hindring i god sex, små detaljer som blir for grovt, eller flytte for fort kan føre henne til å miste interessen for å ønsker å ha sex.


Hva kvinner egentlig ønsker er å ha skrikende og seksuelle ecstasy og hvis du kan gi at til henne, gratulerer, du har mestret kunsten å pleasuring partneren din.

No comments:

Post a Comment