Tuesday, November 6, 2012

Bekjempelse av prostatakreft

Ifølge American Cancer Society er prostata kreft den vanligste kreften og den andre ledende årsaken til kreftdødsfall blant amerikanske menn. Dermed er det alltid en god tid for å lære om prostatakreft helse, et emne alle menn bør ta med sine leger før måtte håndtere det mens du sitter i pasientens stol.


Prostata er en mannlig sex kjertel som ligger rett under blæren foran endetarmen. Prostata er ansvarlig for å gjøre sæd, tykk væske som blander seg med sæd og bidrar til å presse den gjennom urethra og penis under sex. Som menn alder, kan deres prostates forstørre og forårsake symptomer som en langsom strøm eller økt frekvens av urinering i en godartet prosess som kalles benign prostatahyperplasi (BPH). Men i andre tilfeller kan de utvikle prostatakreft. For eksempel støtte forskere at en 50 år gammel mann som forventes å leve en 25 år har en 42% sjanse for å få prostatakreft før han dør. Hvorvidt han utvikler prostata kreft, han vil mest sannsynlig dø fra en ikke-relaterte årsaken. Han har hatt ingen symptomer, og hans prostata kreft vil bare være synlig gjennom et mikroskop på tidspunktet for hans død. Risikoen til enhver sunn mann for å utvikle symptomer knyttet til prostata kreft til enhver tid i løpet av hans liv er bare 10%, og hans risikoen for å faktisk dø av prostata kreft er bare 3%. Når det er sagt, screening for prostata kreft er fortsatt svært viktig. Tidlig oppdagelse og behandling av prostatakreft kan forsinke eller forhindre svulst utvidelse, metastasering (spredning) og død.


Mens nesten alle menn utvikle "stille" eller latente kan prostata kreftceller hvis de lever lenge nok, noen livsstilsfaktorer øke en manns risiko. Flere studier har vist at å være betydelig overvektig kan fremme utviklingen av en mer aggressiv form for prostatakreft. I en fersk studie var de mennene som hadde fått mer enn 3,5 pounds i året mellom alderen 25 og 40 dobbelt så sannsynlig å ha denne kreft gjentas som menn som fikk mindre vekt. Også, overflødig kroppsfett som ligger i og rundt indre organer og ofte indikert av mer waistline fett kan utgjøre særlige farer, selv om en mann ikke er overvektige. I en fersk studie, menn med prostatakreft gjennomsnitt ca 50% mer totalt abdominal fett enn friske menn på samme alder.


Men leger vurdere at med riktig kosthold, mosjon og tidlig oppdagelse, det er håp mot denne sykdommen. Statistikk avslører at i mer enn 1,8 millioner menn, bare i USA, har slått i prostatakreft. Studier har vist at prostata helse er avhengig av en plantebasert diett som er lav i fett og rik på frukt, grønnsaker og helkorn. Pasienter som har blitt forsket ble funnet for å bekjempe prostata kreft ved å spise bestemte typer mat som hadde beskyttende forbindelser for god prostata helse. Faktisk, flere matvarer, for eksempel tomater, selv om FDA har utstedt en kunngjøring at det er ingen bestemt bevis for denne vegetabilsk evne til å bekjempe prostata kreft, nøtter, cruciferous grønnsaker, løk og spinat har vist noen lover med denne sykdommen. Til slutt, urter og næringsstoffer som grønn te-ekstrakt, brennesle root, ingefær, rosmarin, sink, lycopene, og selen har også vist seg å bidra til å opprettholde og fremme normal prostata helse.

1 comment:

  1. Jeg er 29 år gammel og har fått diagnosen brystkreft, enkel behandling og en lignende historie, bortsett fra min første aksept som avvisning av urtemedisin. Jeg var ikke en del av Perseid-bevegelsen og bygde egentlig ikke forhold til noen av dem, jeg trodde bare på deres drift. Jeg sier dette fordi det var under bruken av Dr. Itua urtemedisin at jeg nå attesterer at urtemedisin er ekte, fytoterapi Dr. Itua helbredet brystkreft min som jeg led i 2 år. Dr. Itua urtemedisin er laget av naturlige urter, uten bivirkninger, og lett å drikke. Hvis du har samme brystkreft eller en hvilken som helst type menneskelig sykdom, inkludert hiv / aids, herpes, kreft i eggstokkene, kreft i bukspyttkjertelen, blærekreft, prostatakreft, glaukom., Grå stær, makular degenerasjon, hjerte- og karsykdommer, autisme, lungesykdom. Forstørret prostata, osteoporose. Alzheimers sykdom, hjernekreft, spiserørskreft, galleblæren kreft, svangerskaps trofoblastisk sykdom, kreft i hode og nakke, tarmkreft, nyrekreft, melanom, mesothelioma, multippel myelom, nevroendokrine svulster, Hodgkin lymfom, kreft i munnen, eggstokkreft, Sinuskreft ,, Bløtvevssarkom, ryggmargskreft, magekreft, testikkelkreft, kreft i halsen, kreft i skjoldbruskkjertelen, livmorkreft, vaginal kreft, kreft i lungene, psoriasis, tachsykdommer, lupus, enddomertil kreft, cerebrovaskulære sykdommer,
    Demens.lungskreft, hudkreft, testikkelkreft, Lupus,, LEUKEMIA, VIRUSER, HEPATITIS, INFERTILITET KVINNER / MAN, KONTAKT E-post / WHATSAPP: Eller drituaherbalcenter@gmail.com/ +2348149277967

    ReplyDelete