Monday, November 12, 2012

Gonoré - hvordan du kontroll seksuelt overførbare sykdommer

Gonoré er en av de viktigste plager forårsaker traumer til menneskeheten. Det er betegnet som STD eller en sykdom som er seksuelt overført fra én person til en annen. Tykk utslipp skyldes penis og vagina av de respektive smittede personene. Ifølge en siste undersøkelse utgjort gonoré en alvorlig trussel mot helse avdelinger av alle regjeringer over hele verden.


Tilfeller av gonoré er ofte rapportert blant de menneskene som er svært seksuelt aktive. Omtale kan være laget av tenåringer, ungdommer eller afro-amerikanere i USA der på gjennomsnittlige 700,500 folk årlig faller byttedyr til denne svekkende sykdom. Men er dette bare toppen av isfjellet; for mange slike gonoré går tilfeller rapportert av ulike grunner.


De fleste landene ta regelmessig opp masse oppmerksomhet kampanjer på STD sykdommer når de helse-frivillige identifisere og møte de sårbare delene av befolkningen i sine respektive land. Det finnes klinikker og også helse mobile enheter som regelmessig til å distribuerer nødvendige aids blant befolkningen målrettet for å sikre at STD sykdommer, for eksempel gonoré, blir holdt i sjakk. På grunn av slike kampanjer, antall personer berørt av gonoré har vært på vei ned.


Den primære årsaken til gonoré er bakterie - Neisseria gonorrhoeae. Denne bakterien trenger et fuktig og varmt miljø for å reprodusere seg selv, og disse ideelle nasjonale innstillingene er å finne i den reproduktive delen av en kvinne, så vel som urin kanalen foruten anus, øyne, hals og også munnen. Når en mann eller en kvinne blir påvirket av gonoré, forvandler bakterien disse stedene i sitt habitat å formere seg raskt og ganske enkelt.


Mentionably, består en kvinne reproduktiv delen av tre hoveddeler, nemlig, egglederne via som menneskelige eggene blir transportert, livmor eller livmoren og livmoren åpning eller cervix. Alle disse sensitive og vitale deler av en kvinnes kropp er svært utsatt for gonoré.


Vanligvis rapportert symptomene på gonoré er hovne eller smertefulle testiklene eller en følelse av brennende under urinating eller penis lossing green farget tykk væske nesten beslektet med sæd. Disse symptomene vises imidlertid nesten en måned etter at personen har blitt infisert av gonoré.


Det finnes en rekke måter som gonoré kan overføres. Den viktigste middel er samleie. Sykdommen spres via det mannlige kjønnsorgan-penis-så vel som den primære kvinnelige kjønnsorgan--skjeden- eller anus og selv munnen. En bør alltid ta ekstra forsiktighet og bruk forebyggende tiltak som (kondomet når det gjelder menn) eller loopen når det gjelder kvinner til å kontrollere gonoré.


Når utløsning skjer fra en infisert mannlige inni den nakne vaginal delen av en kvinne, kan kvinnen bli rammet av sykdommen. Det er også tilfeller av gonoré som overføres fra en infisert kvinne til en mannlig ved samleie eller selv mens kysser. Det er viktig å huske at noen kan påvirkes av gonoré flere ganger til tross for det faktum at denne personen gjennomgikk behandling for de tidligere og ble kurert senere. Gonoré kan videreformidle til ny-born baby fra berørte mor.

No comments:

Post a Comment