Wednesday, November 28, 2012

Feminization hypnose og tvunget Feminization

Denne artikkelen er generelt av interesse for bare menn, fordi det handler om menn som ønsker å være kvinner, enten de er på utkikk etter en permanent endring eller gjør det bare noen ganger. Selv om det ikke er rettet mot skuespillere, kan de finne linken nyttig hvis de noen ganger trenger for å fungere som kvinner.


Feminization--Hva er det?


En biolog refererer til en mannlig av en arter (f.eks en øgle) endre til å bli en mann. Enkelte dyr kan gjøre.


Men når vi refererer til livsstil, refererer feminization til en mann å gjøre seg selv kvinnelige. Dette kan være bokstavelig, som når han går gjennom kirurgi for å få brystene og endre hans lyskene, og tar hormoner endre sin ansikts hår. Ordet kan også referere til endringer i en manns atferd, tanker og følelser.


På mange måter er kirurgi og hormoner lett biter. Endrer atferd, er tanker og følelser vanskeligere, fordi du ikke bare å angre år med mannlige vaner, men også overvinne de virkelige begrensningene som menn og kvinners hjerne er kablet annerledes--veldig annerledes.


Men bare fordi det er vanskelig gjør ikke det umulig, og det finnes måter å gjøre det enklere.


Feminization hypnose


Endre dine tanker, følelser og atferd, betyr det endre måten du ubevisst tenker og reagere om ting. Med andre ord, gjør endringene automatisk og følelsen naturlig.


Vi har alle hatt vaner som vi har endret. Vi brukte for å finne noe unaturlig og vanskelig (f.eks røyking); så, etter trening ble det enkelt og naturlig. Når du endrer det tilbake igjen (f.eks gi opp røyking), den samme prosessen gjelder.


Akkurat som en røyker vil slå til hypnose å gjøre hele prosessen enklere, raskere og finner sted på et dypere nivå, slik at en mann som ønsker å feminize selv vil ofte slår til en spesialisert feminization hypnose.


Den beste effekten, bør en fullt kvalifisert og erfaren hypnoterapeut gjøre dette. Slike en profesjonell vil sikre at endringene er gjort ansvarlig. Du kan se en profesjonell personlig, eller du kan bruke en av feminization hypnose MP3 nedlastinger som er tilgjengelige fra et lite antall profesjonell hypnotherapists.


(Når du bruker denne typen hypnose, du kan velge å bruke den for permanent endring til deg selv, eller for å velge å slå den "på" og "off" på vil.)


Tvunget Feminization


De fleste mennesker liker fantasy-spill, som kan variere fra fysisk utendørsspill til innendørs brettspill. Som du vil uten tvil være klar, liker flere folk å spille fantasy spill sex.


En av disse, med mange varianter, er hvor en mann er "tvunget" til å være en kvinne. "forcer" kan også være en mann, eller en feminized mann eller en kvinne. Menn spille dette spillet finner at en kurs av feminization hypnose vil hjelpe med dette spillet av tvunget feminization.


Leter du etter en hypnoterapeut


Hvis du vil finne en hypnoterapeut å se personlig, er det mulig at du må se opp for annonsering på din plassering, for eksempel gule sider eller på Internett. Imidlertid, hvis du foretrekker å bruke en nedlasting, er det en enkel sak å bruke en søkemotor for å se etter "feminization hypnose".


Personlig ville jeg anbefale å sikre at produktet du velger er fra en kvalifisert profesjonell hypnoterapeut. Profesjonelt vil kunne å gardere seg mot utilsiktede konsekvenser.

No comments:

Post a Comment