Wednesday, November 21, 2012

Lett Natura hjem rettsmidler For Vaginitis

Vedlikehold av hygieniske forhold er den viktigste faktoren i behandlingen av vaginitis. Det er først etter dette oppnås at sykelighet og påfølgende betennelse og utslipp kan forebygges.


En annen viktig faktor er kosthold. Pasienten bør rask i tre til fem dager. Avhengig av tilstanden, kan faste perioden forlenges. I denne perioden, kan hun ta saft av sitron og andre sub-acidic frukt. Dette vil gi systemet en mulighet til å viderekoble sin vitale energier for å kontrollere betennelse og infeksjon.


Etter saften fastende, kan pasienten vedta en begrenset diett bestående av rå vegetabilske salater, frukt og rosenkål.


Dette sikrer minimal slimete sekret. Dette begrenset diett bør videreføres i 10 til 15 dager, og det vil bidra til å redusere inflammatoriske tilstander. Kokte grønnsaker som er lett fordøyelig kan bli gradvis lagt til denne dietten. Senere, ris dhal, vegetabilske suppe eller smør melk kan bli tatt for lunsj og en ukokt kosthold for middag. Pasienten bør unngå kaffe, te, og andre sentralstimulerende midler samt sukker, stekt og raffinert mat.


Behandling gjennom vann spiller en viktig rolle i å overvinne vaginitis. Pasienten bør gis klyster, med lunkent neem vann å renset innvollene og forebygge forstoppelse, noe som øker de toxemic forholdene, betennelse og infeksjon i genital organer. For generell rensing og eliminering av purulent vaginal utslipp, vil neem vann vaginal douche på 35 C - 40 C etterfulgt av en kald douche være svært gunstig.


I vedvarende tilfeller gir kaldt vaginal irritasjon lettelse. Denne behandlingen er best administreres med en sprøyte med fontenen, som inneholder vann. Sprøyten bør plasseres to eller tre meter over pasient og vann injiseres inn i skjeden. Pasienten bør ligge på ryggen, med hofter hevet og vann bør flyte ut av de vaginal kanalen.


Et moderat langvarig kaldt hip bad sammen med et varmt fotbad er også nyttig. En annen måte av handling vurdert gunstig er den våte belte pack for omtrent en time. Dette bidrar til å redusere betennelse. Kaldt douche på perineal regionen i 10 til 15 minutter og en gjørme-pakke på magen i 10 minutter to ganger om dagen også bidra til å redusere betennelse.


Etter utvinning er det viktig å vedta riktig matvaner og hygienisk levekår. Riktig resten og mosjon er også viktig i forebygging og behandling av vaginitis.

No comments:

Post a Comment