Thursday, November 1, 2012

En manns Guide til å kjøpe undertøy For hans dame

De fleste menn vet ingenting om plukke ut undertøy, som er forståelig, fordi det kan være forvirrende. Hva slags kjøpe, hvilken størrelse, hvilken farge - hvordan er en mann å vite? Her er en liten guide som hjelper deg når du velger undertøy på den spesielt noen.


Det er noen ting du bør vurdere før du går ut. Hva hun liker? Husk at du ikke vil være seg dette - hun vil, og du bør gå ut med hensikten å få noe hun vil like. Hvis hun ikke er i lacey, bittesmå, gjennomsiktig teddybjørner, er sjansene hvis du kjøper det, hun ikke vil være i mye av en stemning å bære det, og du kan aldri se den. Så hold hva hun liker i tankene.


Hvis du ikke vet, sjekk ut hennes nattkjole/undertøy skuff før du reiser. Sjekk for materialtype (bomull, silke, etc.), farger, og de fleste viktigere, størrelse. Hun kan være smigret hvis hun bærer en stor og du får henne en liten, men hvis hun bærer en liten og du kjøpe henne en stor, kan du finne deg selv i trøbbel. Unngå alt som sier "kontroll" på etiketten. Elementene som brukes til å autorisere og flat tummys og steiler og hun ville sannsynligvis ikke sette pris på mottar dem som en gave.


En annen ting å huske er at hvis store tilbyr å vikle undertøy la dem. Delikat undertøy vil se bedre ut i deres innpakning enn hvis du bryte det i papiret venstre over fra fetteren din bursdag. Presentasjonen er en del av pakken med undertøy. Også, hvis du er ubehagelig i butikken, sjekke ut Internett-butikker som selger undertøy. Du kan alltid starte på Victoria's Secret, men de fleste store kjøpesentre som Macys og Nordstroms også selge undertøy. Final note - Husk å holde din kvittering i tilfelle det er galt stil, størrelse eller farge.


Nå, hva slags undertøy er tilgjengelig? Omtrent alt du kan tenke på! Spør deg selv hva anledningen er. Er dette til å la henne vet at du elsker henne? I så fall vil noe crotchless eller se gjennom sannsynligvis ikke sende denne meldingen. Men, hvis det er for Valentinsdag eller din jubileum, noe litt mer dristige kan være verdsatt. BH alene har mange forskjellige stilarter inkludert push up, styrter, gel-fylt, polstret, under wire, sømløs, ryggløse, stroppeløs, åpne cup, og unpadded.


Hvis du kjøper en BH og truse sett, kan du alltid sjekke ut hva hun har i skuffen hennes på forhånd og definitivt gjøre oppmerksom på størrelsen - på både BH og truser. De fleste steder selger minst ett par truser som samsvarer med hver BH, men noen vil selge flere slik at du kan mikse og matche. Det vil hjelpe for å vite hva slags truser hun liker å bære også - thongs, truser, eller høy kuttet bikini.


Når det gjelder sleepwear, kan det være bare forvirrende. En type sleepwear er babydoll pyjamas. De vanligvis har svært tynne stropper, en stuper V-hals, og er svært kort med matchende truser. Du vil finne de fleste av disse laget av silke eller satin, materialer som alltid gjør en kvinne føler godt om seg selv. Men hvis hun føler henne bryster er for stor eller for liten, eller mener hennes mage er for stor, kan du unngå babydoll pyjamas.


Det er følgesedler og chemises. I likhet med babydoll pyjamas, dette er litt lengre og litt bedre til å skjule problemområder som bryster, rumpe eller magen. De er også vanligvis laget av silke eller sateng.


Kjoler er fulle versjoner av babydoll. Mange er gjennomsiktig eller lacey, og kan bidra til å sette din kvinne i humør. Babydolls, følgesedler, chemises og kjoler kan også komme med en kappe.


En pyjamas sett kanskje ikke høres for sexy, men hvis det er silkeaktig og knappene opp foran, kan det gjøre din kvinne føler seg veldig sexy, spesielt hvis hun er et pluss størrelse (18 eller større). Boxer sett har blitt svært populære i det siste. Toppene er stramt, med tynne stropper, og vanligvis en V-hals, selv om det er bokseren sett med vanlig t-skjorte topper.


Hvis du virkelig er ute etter undertøy å spice opp din elsker livet, ta en titt på Frederick av Hollywood (tilgjengelig online). De har vært selger sexy undertøy i over 50 år. De har en rekke strømpebånd belter, bustiers, korsetter, teddybjørner (lik babydoll, men ett stykke), crotchless truser og fishnet strømper - elementer som ikke kanskje er tilgjengelig i mange butikker som selger undertøy.


Hva slags undertøy bør du få din kjærlighet avhenger mye på hennes selvfølelse. Mange store kvinne elsker sexy lille teddybjørner, men noen vil viker unna dem, av frykt for å utsette for mye av seg selv. De fleste butikker selger undertøy i pluss størrelser, som er litt mindre avslørende. Hvis hun er virkelig atletisk, kan et sett med bokser være noe hun ønsker. Tynne kvinner vil se bra ut i noe, men spesielt teddybjørner, korsetter og babydolls.


Når shopping for undertøy, kan du prøve å huske på hva hun liker. Hvis du kjøper noe lignende til undertøy som hun allerede har og i farger du vet hun liker, vil det trolig gjøre henne lykkelig. Men, holde mottaket bare i tilfelle!

No comments:

Post a Comment