Tuesday, November 20, 2012

Lett naturlig Hjem tiltak For seksuelle impotens

Tar av narkotika eller såkalte ' "rettsmidler" i tilfelle av impotens er ikke bare unyttig men farlig. Kosthold er en viktig faktor i disse forholdene. Til å begynne med, bør pasienten vedta en eksklusiv frisk frukt kosthold fra fem til syv dager. I denne diett, kan han ha thre ~ måltider om dagen, på fem hourly intervall, med fersk saftig frukt som druer, appelsiner, epler, pærer, fersken, ananas og melon. Innvollene bør være renset daglig i denne perioden med et varmt-vann klyster.


Etter all-frukt kosthold, pasienten kan gradvis innlate seg på et balansert kosthold av frø, nøtter og korn, grønnsaker og frukt med generøs bruk av spesielle rejuvenative matvarer som whey, surnet melker, spesielt laget av geitemelk melk, hirse, hvitløk, honning, kaldpresset vegetabilske oljer og ølgjær. Pasienten bør unngå i fremtiden røyking, alkohol, te, kaffe, og alle behandlet, hermetisk, raffinert og denaturated matvarer, spesielt hvitt sukker og hvitt mel og produkter laget det av.


Visse matvarer er universalmiddel for impotens. Den viktigste av disse er hvitløk. Det er en naturlig og ufarlig afrodisiakum. Ifølge Dr. Robinson en eminente sexolog av Amerika har hvitløk en markant afrodisiakum effekt. Det er en tonic for tap av seksuell kraften fra noen sak og for seksuell svakhet og impotens som følge av seksuell over-overbærenhet og nervøs utmattelse.


Løken er et annet viktigste afrodisiakum mat. Det står andre bare til hvitløk. Det øker libido og styrker reproductory organer. Den hvite rekke løk, er imidlertid mer nyttig.


Gulrot regnes også nyttig i impotens. For bedre resultater, gulrot bør tas med halvparten kokt egg dyppet i en tablespoonful av honning én gang daglig for en måned eller to. Denne oppskriften øker utholdenhet for sex ved å slippe sex hormoner og styrke den seksuelle plexus.


Tørket datoen er en svært styrking mat. Dunker og blandet med mandler, pistachio nøtter og quince frø, danner et effektivt middel for å øke seksuell makt.


Svart rosiner er også nyttige for restaurering av seksuell energi. De bør være kokte med melk vann etter vask dem grundig i lunket vann. Dette vil gjøre dem hovne og søt. Starter med 30 gram rosiner med 200 milliliter melk, bør tre ganger daglig, antall rosiner gradvis økes til 50 gram hver gang.


Hver innsats bør gjøres for å bygge opp den generelle health­ nivået til høyeste grad og frisk luft og utendørs trening er avgjørende for å lykkes med behandling.

No comments:

Post a Comment