Sunday, November 11, 2012

Vasektomi: En prevensjon prosedyre

Vasektomi er en prosess der fødselen kan kontrolleres. Vasektomi er i utgangspunktet en metode som er ment for mannlige generasjon. Vasektomi er faktisk en mindre form for operasjon, men den trenger legens råd for den som ønsker o gjennomgå operasjonen. Vasektomi er en form for mannlige prosessen med sterilisering. Gjennom vasektomi fjernes vas deferens av menn gjennom en enkel form for kirurgi. Vasektomi men engross ikke total fjerning av mannlige testicles. Videre vasektomi påvirker heller ikke noen hvordan kjønnshormoner produksjonen menn og verken utskillelsen av hormoner i blodet er berørt. Seksuelle liv er ikke på noen måte som er funnet å bli berørt av en Vasectomy. Normal ereksjon av penis og normal utløsning oppleves av menn selv etter Vasectomy. Så er det ikke noen seksuell risikofaktor involvert i forhold til vasektomi. En mannlig opplever normal seksuell lyst selv etter vasektomi.


Etter Vasectomy er utført, mannlige sperm ikke lenger finner sitt utløp til penis som de få allerede brutt, og blir absorbert i ulike deler av kroppen. Vasektomi tar bare et svært kort tidsrom som skal utføres. Etter at det er operasjon er over, styres pasienten etter hvile i bare en halvtime kan returnere hjem. Vasektomi utføres vanligvis ved å gi lokalbedøvelse til pasienten bekymret.


Vasektomi side effects skjønt er vanlig, men det er sjelden, og kan være riktig diagnostisert. Vasektomi fører til visse bivirkninger. Smerte er en svært vanlig vasektomi side bevirke. Smerten som er forbundet med vasektomi praktisk talt avtar etter en uke. Hevelse av testicle områder som oppstår etter en uke med vasektomi er en annen vasektomi side bevirke. Abscess er ennå en annen vasektomi side-effekt som fører til infeksjon, men nesten kan behandles med antibiotika. Erektil dysfunksjon (ED) er også en vasektomi side bevirke. Erektil dysfunksjon (ED) fører til deklinasjon av seksuell tilfredshet og tilfredshet, men det er bare veldig mye midlertidig.


Selv om symptomene på vasektomi er sjelden den trenger rask medisinsk anbefalinger. Vasektomi side effects er således svært vanlig, men kan være avslørt og overvinne med riktig diagnose. Det er visse komplikasjoner som er ganske store i dens aspekter og ofte føre til visse infeksjoner. Flekker, bruising, hevelse og en viss mengde rødhet er ganske vanlig. Det er imidlertid nødvendig å bli anslått her at selv om symptomene kan være mindre, det krever relevante medisinske råd.

No comments:

Post a Comment