Saturday, November 24, 2012

Feminization: Et felles ønske om mange menn

Overraskende mange menn har intense ønsker å kle seg og handle som kvinner. Dette betyr ikke automatisk at de er homofile (selv om noen er). For eksempel, har noen av dem koner eller kjærester, mens andre bare venter på å gå gjennom en sex-endring operasjon før å ha gjennomslagskraft sex.


Mange menn med disse følelsene kan imidlertid føle flau, sjenert eller slett redd for å la folk få vite. Det kan hende at en mann redd for reaksjoner han kan få fra sin kone eller kjæreste, venner eller arbeidskamerater. Han finner bekjenne dette til en religiøs figur ville bringe forakt eller fordømmelse.


Likevel, han ville ikke gjøre noe galt. Han er ikke skade noen. Denne mannen har bare ulike følelser og begjær. Akkurat som det ville være unyttig å fordømme eller kritisere noen som foretrekker, si, tennis til fotball, så det er like lite å dømme en person følelser for det som kalles "feminization".


Hva er feminization?


Feminization er prosessen med å endre en manns oppførsel, følelser og selv tankemønstre til som en kvinne. Selv om prosessen er aldri fullstendig fullført, kan, en mann med praksis og støtte, endre til en tilsynelatende ekte og overbevisende kvinne.


For å gjøre denne konverteringen fullt, trenger en mann å overvinne noen virkelige hindringer. Dette inkluderer oppdragelsen hans, noen underbevissthet blokker og kanskje en levetid vane å gjøre ting på en manns måte.


Ikke alle forstår at underbevisstheten utøver en kraftig kontroll over hvordan en person oppfører seg og føles. Ved å justere ens underbevissthet (og ubevisste) tro, kan man generere nye atferd og følelser som føler automatisk og naturlig.


Feminization er ikke annerledes. I å oppnå dette, en mann ville ikke lenger trenger å "falske" å være en kvinne, men kunne flytte trygt gjennom verden på en feminin måte. Å legge til de rette klærne ville gjøre ham til en overbevisende kvinne.


Naturligvis, praksis er én måte å lage nye levemåter automatisk, naturlig og bevisstløs. Dette betyr at hvis vi gjør noe ofte nok, det blir så automatisk som, si, blinker.


Hvordan kan en mann raskere med denne feminization prosessen? Vel, er hypnose spesielt utviklet for å fungere direkte med en person's ubevisste sinn. Ved å benytte hypnose, vil enhver prosess - inkludert feminization - være stor fart. Vi vil kalle denne feminization hypnose.


I Oppsummering:


Når en mann har følelser av som ønsker å være en kvinne, dette er felles og skal bli akseptert. Mannen kan fullt engasjere disse følelsene og fart dem opp gjennom en prosess med feminization hypnose, raskt og naturlig bli kvinnen han ønsker å være.

No comments:

Post a Comment