Monday, November 5, 2012

Nonsurgical vasektomi: Et trygt alternativ?

Nonsurgical vasectomy, eller ingen skalpell vasektomi, er et moderne alternativ til konvensjonelle mikroskopiske vasectomy. Oppfunnet av en kinesisk kirurg år siden, denne fremgangsmåten ble introdusert for amerikanske sykehus i år 1988 og har vært økende i popularitet siden den gang. Men hvorfor er det så populært? Hva gjør det annerledes fra den tradisjonelle fremgangsmåten? Hvorfor skulle du bry? Disse er alle spørsmål som skal besvares, hvis du holde lesing!


Hvorfor det er populær


Populariteten til denne prosedyren er et direkte resultat av enkelt som det er utført. Snarere enn å gjøre incisions størrelse at resultatet i overdreven blødning (overdreven i forhold til den ingen skalpell tilnærmingen), arrdannelse og masker, denne metoden bare etterlater en liten pin mark (hvis noen). I stedet for å klippe en rift, denne fremgangsmåten bare åpner et hull, skiller røret og tetter hullene som er gjort i røret. Dette reduserer risikoen for infeksjon, som det er mye raskere healing og mye lavere sårbarhet (som følge av åpne sår). I tillegg er det mye lettere å reversere denne fremgangsmåten gjennom en mikroskopisk vasektomi reversering, som det vil være mindre arrvev å skjære gjennom. Til slutt, selv om vasektomi prisene varierer basert på hvem som legen vasektomi er, denne prosedyren er vanligvis billigere enn konvensjonelle vasectomies.


Hvorfor det Matters


Det er en liten vasektomi strykprosent, som noen opplever et vasektomi problem. Dette er vanligvis et resultat av recanalization (rør reconnecting spontant). Et annet problem som oppstår er infeksjon (men som nevnt, risikoen er ganske mye elimineres ved hjelp av denne tilnærmingen). Til slutt, det er den viktigste faktoren i å få en vasektomi:


sex!


Sex er motivasjonen for vasectomies, som ingen ville få en hvis de ikke ønsker å eliminere risikoen for graviditet. Sex etter vasektomi prosedyrer kan være bare oppfylle som alltid, men de første gangene, menn opplever smerter. I tillegg kan ikke alltid vasectomies tilbakeføres. Det er imidlertid mulig å ha en graviditet etter reversering vasektomi (hvis kroppen din kan håndtere reversering prosedyren). Fordelen av ingen skalpell tilnærming er at det åpner muligheten for en vasektomi reversering i fremtiden. Det er viktig å vite at du kan oppleve en vasektomi og har fortsatt en graviditet. Grunnen er at god sperm vil fortsatt finnes (i lavere antall) etter inngrepet. Selv om vasektomi effektiviteten er svært høy, er det fortsatt en liten vasektomi strykprosent. For å redusere denne risikoen, har alltid en oppfølging eksamen.


Alternativer


Før du går om med denne operasjonen, er det viktig å analysere hver vasektomi alternativ. Det meste av alternativene involverer prevensjon og kondomer, men fordi operasjonen ikke kan alltid tilbakeføres, er det noe du bør tenke på. Til slutt, det er også muligheten til å ha den kvinnelige partneren gjennomgå tubal hemorroider eller "får hennes rør knyttet". Grunnen til dette ikke er anbefalt, skjønt, er fordi kvinner har en mye større sjanse til skadelige bivirkninger enn menn gjør med tilsvarende prosedyren. Husk dette når du vurdere denne operasjonen, og husk, det er bedre å ikke ha sex enn det er å ha et liv endring operasjonen som du kan angre.

No comments:

Post a Comment