Friday, November 30, 2012

Sex Tips For menn

En vanlig feil blant menn er å tilnærming sex fra en teknisk synsvinkel. Menn se ofte sex tips på samme måte som de ser råd for nærmer seg et teknisk problem. De ønsker å vite tekniske fakta og se diag, vet hva å trykke og hvordan du trykker den. Kvinner har ikke en teknisk løsning! Kvinner har følelsesmessige løsninger.


Hjernen er den mektigste sex orgelet i kroppen, og styrer alt i sex. Hvis du ikke stimulere hennes sinn under sex ikke vil du være stimulerende noe. Kontrollere sinnet og du kontrollere kroppen. Slik forstår hennes sinn og du kontrollere kroppen hennes også.


Sinnet er så kraftig at det kan forårsake opphisselse og orgasme uten noen fysisk form for stimulering i det hele tatt. Vitenskapen har bevist at sex og faktisk orgasme forekommer hovedsakelig i hjernen, og ikke i kroppen.


Har du noen gang lurt på hvorfor det er enn kvinner som har Sexleketøy og vibratorer fortsatt ha sex for nytelse med menn? Det enkle svaret er at Sexleketøy ikke gir følelsesmessig psykologiske stimulering som en mann gjør. En sex-leketøy stimulere ikke hennes sinn på en måte du kan.


Læring tekniske seksuell teknikker er svært nyttige. Men hvis du ikke vekke henne gjennom emosjonelle stimulering og hennes sinn hun ikke vil være helt fornøyd. Slik at du kan lære alle seksuell teknikker i verden, og likevel aldri Vennligst henne.


Hva stimulerer sinnet er hva jeg kaller opphisselse utløsere. Opphisselse utløsere er måten du handle rundt henne, din personlighet, måten du berører henne, hva du sier til henne, måten du sier det, sensuell massasje og selv måten du kan lukte er alle eksempler på hva som kan være opphisselse utløsere som stimulerer hennes sinn.


Så hva er sex secrets for menn? Av alle dem er nummer én sex-hemmeligheten bare noen gode gamle fashioned enkel kommunikasjon! Dessverre har mange relasjoner dårlig kommunikasjon når det gjelder seksuelle behov eller preferanser. Dette fører til mye misnøye og dysfunksjon i forholdet. Mangel på kommunikasjon er antallet ettall årsak av forholdet og seksuelle problemer.


Fraværet av kommunikasjon er en ledende bidragsyter til kvinner spiller hjemmefra. Kvinner slår noen ganger til andre relasjoner for å dekke deres fysiske og følelsesmessige behov hvis de ikke er oppfylt i deres gjeldende forhold.


Ville det ikke være behov eller ønske for folk å være utro hvis begge parter vil bare være ærlig, kommunisere deres behov, ønsker og preferanser.


Partneren kan allerede være kvinnen du trenger hvis du lære henne hvordan å tilfredsstille deg, forteller henne hva du ønsker og trenger.


Kommunikasjon med din kvinne er trolig den viktigste faktoren for ikke bare et tilfredsstillende seksuelt forhold men for et forhold generelt.


Mange menn bedømme galt deres partnere av noe hvor troende de kan lese sinn eller at de bør instinktivt vet hvordan å behage dem. Dette er en svært dødelige tro for ikke bare sex, men også forholdet som helhet.


Vi er alle forskjellige, og har unik seksuelle lyster og behov. Når du er i et forhold med en kvinne tar det tid å lære hva det er hun ønsker.


Kvinner har en kjernesett av begjær som er felles for de fleste kvinner, og det er også seksuelle behov. Din nye kjæreste vil trolig ha forskjellige behov til din tidligere elskere. I et langsiktig forhold du må fortsette å kommunisere slik at du kan stadig Utforsk og Oppdag en annen organer, behov og ønsker fordi needs' kan endres over tid.


Det er viktig å la din kvinne vet hva du trenger, og det er like viktig å være interessert i hva hun trenger også.


For å lykkes er det viktig for både du og partneren din til å ta ansvar for å kommunisere dine behov. Det kan høres tøffe, men hvis du har en kvinne som ikke er villig til å lære og ikke interessert i å tilfredsstille deg, bør du vurdere slutt på forholdet. Jeg kaller denne typen kvinne en prosjekt-kvinne. Du må avgjøre om hun er verdt din tid og innsats å fikse hennes problemer. Dvs. blir hun mer av et prosjekt enn en relasjon. Få dine seksuelle behov møtt av en kvinne er like viktig som alle andre behov i forholdet.


Noen sex tips og råd på kommunikasjon; Alltid snakke åpent, direkte og ærlig til henne. Alltid være bestemt og detaljert med henne. Vise henne hvor mye press, hvor mye fart og timing som du trenger. Fortelle din kvinne hvor, når og hvordan å ta på deg. Diskutere hva scenarier, sex teknikker og posisjoner du liker. La henne vite hva du liker å høre, og når og hvordan hun skal si det. Snakke om alt fra oralsex teknikker med penis lengde fra sikrere sex til orgasme for g-spot. Dele fantasier, begjær og seksuelle fetisjer. La henne vite når noe ikke fungerer, og også la henne vite når det fungerer bra. Du må også kontrollere at hun gjør nøyaktig samme i retur for deg.


Også huske på at det handler om hva dere begge vil ha. Noen gutter får hengt opp på gledelig deres kvinne og glem at deres partner også nyter behagelig dem også. Og noen karer bare bryr seg om sin egen tilfredsstillelse. Det bør være en balanse mellom gi og ta i hver seksuelle partnere-forespørsler.


For mange menn som har gått vår live "Seksuell mestring for menn" workshops er denne type og nivå av kommunikasjon noe veldig nytt for dem. Mange menn er overrasket over hva som er akseptabelt å si og snakker til sine partnere om. Det kan og sannsynligvis vil føle seg ukomfortabel på første snakker som dette med din kvinne, men gjøre det likevel!


Kommunikasjon blir lettere med tid. Dele dine ønsker øker intimitet, forbedrer din seksuell tilfredshet og reduserer risikoen for utroskap. Ditt forhold som helhet vil bli bedre, mer oppfylle og spennende.

1 comment:

  1. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
    (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

    ReplyDelete