Wednesday, November 14, 2012

Ungdomstiden: En sinus Quo på av én s liv

Ungdomsårene er en viktig periode av ens liv. Ungdomsårene er faktisk sinus quo'on av livet. Ungdomsårene er som en bro mellom scenen av barndom og voksen. Det er i løpet av denne scenen i ungdomsårene som variert endringer foregår i ens kropp både fysisk og psykisk. Ungdomsårene er overgangsperiode på menneskelig vekst og utvikling. Gruppen av mennesker som faller under scenen i ungdomsårene kalles ungdom. Ungdom vitner også ulike fysiologiske og biokjemiske endringer i kroppen. Ungdomsårene dekker normalt aldersgruppen fra 12 til 18 år. På grunn av variert endringer som oppstår i ens kropp i ungdomsårene forskjellige følelser avlinger opp i unge. Depresjoner, spenninger, rastløshet og visse andre følelser er nokså synlig i ungdomsårene. Ungdomsårene er oppgitt av en amerikansk psykolog som perioden av storm og stress av ens liv."


Fysiske endringer i ungdomsårene, kalles puberteten. Unges jentas erfaringer menstruasjon i denne fasen. Unges guttens erfaringer banebrytende utslipp. Videre, ungdom også oppleve plutselige kroppslige endringer som veksten av kjønnshår i ulike deler av kroppen som under ermene osv. Unges guttens erfaringer også plutselig endring i deres stemme. Det skal bemerkes her som i ungdomsårene unge gutter og jenter får mer knyttet mot hverandre. De blir mer curios å vite om det motsatte kjønnet. Denne nysgjerrighet kan dermed opprette noen uønskede problemer. Dermed er ungdomsårene en scene som trenger riktig omsorg og veiledning.


Ungdomsårene opplever vekst i høyde og vekt. Ungdom er virtuelle helten tilbedere. De velger sine egne ideelle i sitt liv at de anser det som deres ideell kilde, og dermed følge banen som har blitt lagt ut av helten sin ideelle. Ungdom er videre sosialt bevisste mennesker. De kan ikke stå noen urettferdighet meted ut til dem. Det er nødvendig å være bemerket her ute som ungdomskriminalitet er funnet for å være svært utsatt under scenen i ungdomsårene. Mer spesielt er det funnet at halvvoksen gutter og jenter er delinquents som svært ofte ikke velger reglene for samfunnet og på grunnlag av som de er prøvd i juvenile betalingsudyktig retten. Videre, ungdom er funnet for å utvikle mani av sex i deres liv.


Dermed er ungdomsårene når bekreftet funnet for å være en svært viktig periode som trenger skikkelig veiledning. Så bør ungdoms foreldre gi riktig kilde til hjelp og veiledning til sine barn. Kunnskap om sex bør ikke være skjult fra dem, men skulle gjøres kjent for dem slik at de ikke bære noen misforståelse av sex i deres liv.

No comments:

Post a Comment