Friday, November 2, 2012

Når Sex kommer inn i bildet

En av de viktigste spørsmålene som en person vil spørre på et tidspunkt av hans eller hennes tenåringsliv er hvorvidt det er på tide å engasjere seg i et seksuelt forhold. På grunn av hormoner og sosiale signaler bestemme tenåringer ofte for tidlig å bli seksuelt aktive. Viktigst, mange unge individer, tror ikke ting før du prøver å oppleve et intimt forhold og mangel på informasjon og riktig veiledning hjelper ikke dem med å nå ønsket scenen med et klart sinn. Som sex har aldri vært en glede handling, men det er faktisk en fysisk og en emosjonell risiko, bør tenåringer vurdere noen ting tidligere beslutter å gå videre og "do it."


Først av alt, hvordan kan du fortelle hvis du er klar til å ha sex? Kanskje kroppen din sender deg alle disse rare signaler med som ditt hjerte eller sinn ikke synes å bli enige. Således, før å bli seksuelt involvert med partneren din, bør du nøye forstå fordeler og ulemper, fordi det er ingen vei tilbake når du har "gjort det." Prøv å være smart og dømme dine følelser og hvorvidt du er klar til å ha sex uten angrer det fem minutter senere.


Svært viktig er for deg å beskytte deg selv. Vi kan ikke understreke det nok. Beskytte, beskytte og videre husker å beskytte din kropp og din helse! Seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer) kanskje ikke det første som kommer inn i ditt sinn når disse hormoner gjøre kroppen din "dance" med spenning, men det er viktig å huske at Kjønnssykdommer finnes, og du kan unngå dem ved å huske å beskytte deg selv. Selv i løpet av disse fantastiske tenåringer årene, når udødelighet fortsatt synes å være en fjern mulighet, eksisterer sykdom og seksuelt overførbare sykdommer. Således, må du huske å beskytte deg selv. Det tar bare en gang for å begå en livet-truer eller aften fatal feil.


En annen viktig tanke som bør krysse ditt sinn før de bestemmer seg å ha sex for første eller tiende gang er at av svangerskapet. Selv om mange tenåringer vurdere beskytte seg mot en uønsket graviditet i forhold til Kjønnssykdommer, er antall unge mennesker som tar en aktiv posisjon på dette temaet fortsatt svært lav. Det kan være felles kunnskap som ubeskyttet sex kan føre til uønsket graviditet, imidlertid, mye av unge gutter anser dette for å være et problem for jentene, og ikke vurdere å ta de rette forholdsreglene for å beskytte seg selv og deres partnere. Dette kan være senere en skremmende realitet. Jenter og gutter må vurdere Graviditet risikoen før det er for sent.


Mens noen tenåringer anser det å være Tenk viktig, andre på det som en byrde som må være av sine tilbake så raskt som mulig. Jomfrudom er ikke et tabu problem, når man vurderer at fleste tenåringer som velger å ha sex gjør det fordi de anser seg selv som en minoritetsgruppe som andre kan Le med. Dette er slik en misforståelse. Hvis en tenåring under-values seg eller seg, andre vil også. Prøv ikke å være uærlig med dine egne følelser og løs en gang i en livstidserfaring fordi andre ikke synes om deg "gjøre det."


Til slutt, er det generelt innrømmet at når tenåring er hormoner begynner til raseri, det er veldig lett å bli forvirret med ekte kjærlighet. Hvis man anser at gruppepress, usikkerhet, trangen til å bli uavhengige, og opprører mot ting som en tenåring ikke godkjenner, kan så den seksuelle opplevelsen være utfallet av noe mer enn en handling av hevn og begjær. Prøv å være ærlig med deg selv og undersøke grunner til at du tror å ha sex. Bare det kan være din forsvar mekanisme mot din egen spenning.

No comments:

Post a Comment