Sunday, November 25, 2012

Feminization hypnose--Hva en last av Hype

Det har vært en enorm hype om feminization hypnose. Dette er ideen om at en mann kan hypnotisere seg selv, og Wow! han blir en kvinne. Før vi ser på denne ideen, kan det være verdt å ta en titt på hva feminization er i første omgang.


Feminization er prosessen med å konvertere en mannlig til en kvinne. Dette er ikke så bisarre som det kan høres først. Noen dyr gjøre dette i naturen. For eksempel kan visse mannlige øgler bli kvinner hvis det er bare menn rundt. Enkelte arter av snegler kan konvertere mellom mann, kvinne og Hermafroditt i henhold til behovene på tiden.


Men endre et pattedyr-- og spesielt en menneskelig mann--fra ett kjønn til den andre synes ekstreme.


Og ekstrem det kan være. Fleste har hørt om sex-change virksomhet, hvor en kombinasjon av kniv og hormon behandlinger endrer en mann i en kvinne. Endringen er ikke komplett, selvfølgelig: med dagens teknologi, bare utseende er endret, så mannen kan ikke tenke seg eller få barn, og heller ikke endrer hjernen hans (menn og kvinners hjerner er faktisk laget annerledes).


Men en mann kan endre sin atferd og vesen, hans mind-set, og til en viss grad bare, måten han mener, i den grad at andre mennesker vil genuint feil ham for en virkelig kvinne (forutsatt at han kjoler riktig).


Selvfølgelig en slik mann ville gjøre bruk av hva verktøyene han har tilgjengelig, og feminization hypnose ville sikkert være en av dem. Men tror ikke at en mann kan gå for en enkelt feminization hypnosis sesjon og umiddelbart bli en kvinne i tankene. Som med alle store endringer, tar det praksis, repetisjon, og utholdenhet. Mannen må se ekte kvinner nøye, gjøre hans feminization hypnose flere ganger, og øve, øve, øve.


Det er ikke magi. Det vil si har hvor sprøytenarkoman kan være misvisende, for enkelte hypnotists gjort ekstravagante krav for deres hypnose, selv gå så langt som å hevde at en manns kropp vil begynne å endre rent gjennom hypnose. Det er svært lite bevis for at dette er sant.


Men hypnose er kraftig, fordi prosessen med feminization hypnose blir mannens underbevissthet sinn å "spille sammen", noe som gjør den nye atferd og tankemønstre automatisk, og tilsynelatende naturlig. Underbevissthet sinn makt til å observere andre menneskers atferd på et fint detaljnivå, og kan kopiere atferd som mannen ikke er engang klar over bevisst.


Så, en mann som går gjennom prosessen (selv om han velger ikke å gå gjennom kirurgi og hormon behandling) kan ha stor nytte fra feminization hypnose. Men han bør pass av grandiose krav.

No comments:

Post a Comment