Thursday, February 23, 2012

Hva du kan få ut av svingende

Så du har tenkt på svingende og det ganske lyder bra. Partneren er interessert og du er klar til å gå. Men det er denne lille stemmen på baksiden av hodet som er å fortelle deg at det er galt en eller annen måte, eller som det må være en fange fordi det høres for godt til å være sant. La oss snakke om hva du kan få ut av svingende, fordi du ikke kan vite fakta.


Tillit


Tillit er ikke bare om følelsen godt om hva du liker utseendet, eller hvor mye penger du gjør. Tillit er om å være sikker i person som du er. Svingende kan hjelpe deg med dette. Hvis du er blitt tenker svingende for en stund, du har sannsynligvis frata det fordi du ikke var sikker på at hvis en annen par ønsker du eller hvis du var åpne nok.


La meg fortelle deg, etter første svingende erfaring, vil du føle deg mye mer trygg som personen som du er. Noen ganger er det bare hjelper for å hoppe i.


Hvis du allerede tenker på deg selv som en seksuell person, så du kan være trygg i dine evner, men med en annen person, kan du føle sjenert. Du blir vant til partneren din og hva de liker. Når du er med noen andre, kan du være nølende.


Svingende lærer deg å klarere personen du er og hva du tror noen andre kanskje har lyst. Du vil bli overrasket over hvor rett du kan være. Snakk om å øke din selvtillit-confidence…


En annen side av tillit


Men det stopper ikke bare på tenkning at du er noen form for seksuell Gud eller Gudinne. I ditt gjeldende forhold, vil du føle at å være med en annen person bare viser hvor dypt forpliktelse virkelig er. Du kan dele disse fantastiske opplevelsene med noen andre, men du kan fortsatt elske din partner. Og de fortsatt elsker deg.


Tillit i din egen forholdet er et pluss of swinging.


Kommunikasjon


Å kunne kommunisere med partneren trolig hjulpet deg med prøver svingende til å begynne med. Du satte seg med hverandre og snakket åpent om hva du ville gjøre. Men etter at du har begynt svingende, så oppdager du at du er i stand til å snakke enda mer. Kanskje oppdager du noe om ditt gjeldende forhold som trenger å fikse.


Etter å ha snakket om å ha seksuell omgang med en annen person, virke disse mindre problemer som ingenting. Og å vite at du kan snakke om noe vil hjelpe deg å få til den virkelige problemet og løse det uten å være fordømmende. Selvfølgelig, hvis du hadde kommunikasjonsproblemer til å begynne med, kan svingende gjøre deg stenge ned ytterligere.


Moro


Det er ingen tvil om at svingende er moro og kan gi deg et friskt perspektiv på din seksuelt forhold med partneren din. Være foran om ting som du ønsker å prøve. Så simpelt som det høres ut, kan du selv lage en liste (privat, selvfølgelig) for dere begge og kryss av 'eventyr' som du opplever dem. Listen vil vokse lenger, ingen tvil, så sørg for å oppdatere den ofte.

No comments:

Post a Comment