Saturday, February 25, 2012

Svingende Online: Fordelene med moderne teknologi

Hvis du er noe som meg, er jeg sikker på at du har funnet mange andre måter at Internett kan forbedre din seksuell fantasi. Du har kanskje selv funnet erotiske historier om svingende og lurte på Hvis du ville nyte svingende Hay Fat Choy Edition. Det høres moro, og det har holdt deg som ønsker mer. Men du er en smule nervøs.


Kanskje har du aldri gjort noe lignende svingende, aldri branched ut utover din partner. Nå er en perfekt tid.


Komme på


La oss anta at du har allerede snakket med partneren din om svingende og det høres ut som noe som du er både interessert i. Hva gjør du nå?


Hvis du har tilgang til Internett, må du starte med å opprette en ny, anonym e-postkonto slik at du kan snakke med andre svingende par diskret. Mange av disse er gratis og krever ikke at du gi dem ditt navn når som helst, slik at ingen kan finne ut hvem du er før du vil de skal. Med alle swinger ressurser på Internett, kan du føle litt overveldet av mulighetene.


Det er chatte rom og fora, informasjon og personlige erfaringer. Som jeg allerede har nevnt, det finnes også en rekke erotiske historier også, i tilfelle du trenger noe annet å fantasize. Vil du prøve går inn i disse nettstedene, og bare surfer rundt for å se hva du kan finne. Kanskje har du spørsmål; kanskje vil du bare se deg rundt.


Demp belysningen og gjøre en dato natt med det med villig til partneren. Eller du kan samle informasjon for å ta ham eller henne til å se hva de synes om muligheten for svingende. Kan det hende at de ventet for deg å få det frem.


Du kan være i stand til å møte en annen par gjennom disse typer områder, men hvis du virkelig ønsker å være bestemt, da en online swingers datingside kan være for deg.


Svingende online


Online swinger dating nettsteder kan være en fin måte å være litt mer spesifikke om hva du leter etter. Som andre dating sites, vil du finne at du kan bokføre en detaljert profilen å se hvis du samsvarer med andre par i og rundt ditt område. Ved å være bestemt, kan du raskt finne et annet par som vil være perfekt for deg. Det eneste problemet med swinger dating nettsteder er at for å chatte med en annen par, du har å betale en avgift av noe slag. Men for anonymitet og sikkerheten for et webområde, er det vel verdt det. I tillegg kan du møte par fra hele verden.


På disse sidene, kan du dele bilder (regelmessig og racy, takk), chat online, og sende privat e-postmeldinger. Og alt dette kan gjøres uten personlige informasjon blir delt til rett tid. Når du er komfortabel med de andre par, kan du gå til en mer personlig innstilling.


Helst på dagen og natten, kan du bruke Internett for å finne noen svingende moro. Hvorfor ikke få i dag?

No comments:

Post a Comment