Sunday, February 19, 2012

Online Shopping vs. voksen bok Stores

Har du noen gang ønsket å gå i en voksen bokhandel, men var redd? Redd for at noen du kjenner kan se bilen parkert utenfor. Kanskje var du redd for hva salg kontorist, bak disken, ville være tenkning om deg. Du har kanskje vært redd fordi du hørt folk at hyppige disse butikkene er "perverts" eller "derelicts". Eller, du ønsker å gå, men din by bare ikke har en. Uansett årsak, kan du ikke gå.


Du vil kanskje sjekke ut voksen handle på Internett. Handle på Internett gir mange fordeler over kommer til lokale voksen bokhandel. Først og fremst er det privat. Du er i ditt eget hjem, på datamaskinen. Ingen vil vite, bortsett fra du.


Nå er du lurer på "Hva om mailman, han kommer til å levere produkter som jeg kjøpte. Han vil se hva jeg kjøpte." Når du kjøper voksen produkter på Internett, fra en hederlig butikk, vil de bli sendt til deg i en diskré innpakning. De vil ha en avsenderadresse i ingen måte avslører innholdet i pakken.


Det neste store problemet er du lurer på om betaling, bruke et kredittkort online. Er den pengeskap? I dagens verden, med identitet tyveri problemer slik de er, du må være forsiktig. Når du "Sjekk" fra en nettbutikk, kan du se i din kikkere henvende seg stang for "https://". Ikke stol på din lille "ikon" med låsen. Kontroller alltid at du ser "s" i at "http://"-adresse. Som garanterer siden er "sikre". I datamaskin lingo, som betyr at den er utstyrt med et program som bruker 128-biters kryptering.


OK, vi har diskutert discreetness og sikkerhet, nå la oss få til moro del, utvalg! Den største fordelen til shopping med en voksen nettbutikk er utvalg. Din lokale butikken kan tilby så mange produkter. De har å holde en "vareopptelling". Internett-butikker har en "virtuell" lager, derfor kan de tilby et mye større utvalg av produkter. Gir du mange flere valg for å fylle dine behov og ønsker. Så, sette din frykt for å hvile, og prøv å handle på Internett. Jeg tror du vil finne opplevelsen hyggelig og givende, på mange måter.

No comments:

Post a Comment