Wednesday, February 15, 2012

Innstillingen Regler For svingende - del 3

Min siste artikkel om hvordan du angir regler følger en enkel Sjekkliste for å gå gjennom før du faktisk å møte en annen par.


Del av denne serien ga instruksjon om innstillingen bakken regler, og hvordan å holde disse reglene gjeldende.


Denne delen omfatter en "debriefing" økt etter et møte. Dette møtet kan være med en enkelt, et par eller gruppe.


Uansett, det er en kritisk trinn i regelen innstillingen og management-prosessen.


Uten en debriefing, kan vi ikke forstår fullt ut vår partner komfortnivå, glede, ønsker og behov. Ytterligere, vi kan ikke sikre at våre regler er effektive, ennå ikke altfor begrenser for full glede av livsstil.


Som alltid i denne fasen er det viktig å huske at vår partner komfort, tillit og selvtillit forbli øverste i våre sinn.


Grunnleggende


Jeg antar at du er et par, og at du har hatt et møte med et annet par i denne artikkelen. Fremgangsmåten gjelder likt for møte med en enkelt mann, enkelt kvinne eller gruppe.


Debriefing


Det første spørsmålet - er naturlig nok: gjorde vi nyte oss selv?


Etter en spill-økt med en annen par eller person, er min kone og jeg alltid interessert i om den andre likte seg selv. Visste du cum? Er et enkelt spørsmål, og kanskje en kritisk avhengig av hva du er interessert i, men det er faktisk mer til denne delen av diskusjonen.


Noen spørsmål kan du be om å starte samtalen inkluderer:


1. Har du ubehagelig i det hele tatt?


2. Var der noen ganger når våre kodeord virket som de ikke ville fungere? En av våre kode-uttrykk er for eksempel "Jeg trenger en sigarett" Dette er et signal om at vi er ubehagelig, eller at vi ønsker å ha en diskusjon, og en av våre regler er at når en av oss bruker det uttrykket - uansett hva den andre som gjør, vi stoppe og gå har en sigarett bryte og diskutere.


Du antakeligvis kan se hvordan dette virker kanskje ikke i alle situasjoner - kan vi sitter ved et bord for å ha en diskusjon og lykkelig røyke en sigarett - naturlig det ville virke veldig rart å bruke det uttrykket i denne situasjonen. Denne oppdagelse etter at et møte førte oss til å utvikle noen bestemte uttrykk, word og ikke-verbal signaler som vi bruker.


3. Hva var din favoritt del av kvelden?


4. Var der noen virkemåtene som vi trenger å bryte ned. Eksempel: En av våre første regler var "ingen kyssingen". Vel dette gjelder pecks på kinnet for hilsen noen? Mente det virkelig ingen lidenskapelige kyss på dansegulvet? Mente det kyssingen på halsen? Hva nøyaktig som regel mente og det gjelde like mye på alle mennesker? De er en slags diskusjoner som skulle komme ut av dette "debriefing" økten.


5. Var vår innstillingen riktig? Med andre ord - gjorde vi som der vi spilte, om du er i et hotell, på en klubb, på en fest i huset, var uansett - det appellerer til vår glede og trygghet.


6. Vil vi arbeide interaktivt med dem som "vanilje" venner? Med andre ord, er de hva slags mennesker som vi ønsker å samhandle med bortsett fra seksuell atferd. Vil vi gjerne gå til en film, en Striptease-club, en bar-b-que med dem? Eller er det strengt en seksuelt forhold?


7. Har noen av våre regler behovet revidere? Dette spørsmålet har faktisk et par deler:


a. våre regler fungerte?
b. hvordan trenger vi å revidere dem?
c. var det noen som syntes oddetall eller ubrukelig i faktiske programmet?


8. De mest grunnleggende spørsmålet er: vi ønsker å spille med dem igjen?


Som du kan se denne samtalen har en tendens til å være omfattende og all-inclusive. Forslagene i denne artikkelen er ment å gi deg noen ideer om spesifikke spørsmål som definitivt må være inkludert i den aller første debriefing økten.


Som du få erfaring, du vil sikkert utvikle din egen, og jeg vil gjerne høre dine forslag som kommentarer på denne artikkelen.


Neste artikkel


Neste artikkelen i min serie vil fokusere på personlig annonser - Dos and Don'ts.


Lykke og lykkelig svingende!

No comments:

Post a Comment