Sunday, February 26, 2012

Hvordan å møte en annen par

Så, du har bestemt at svingende er et alternativ for deg og din partner. Du har sett på informasjon på Internett eller pored over bøker og gjort noen undersøkelser som et par. Hva gjør du nå?


Hvordan du møter et annet par å utforske svingende på en opp nært og personlig måte?


Å finne den perfekte løsning


Å være ærlig med hverandre så et par vil hjelpe deg å finne ut hva du ønsker fra din svingende erfaring. Er det visse fantasier som du ønsker å nyte sammen eller hver for seg?


Å vite nøyaktig hva du vil vil bidra til å kart ut en opplyst av ting som du leter etter i et annet par. Å finne et par som deler disse fantasier er ideelt, men å finne et par som er åpen til å prøve nye ting blir også.


Og hva er du som et par åpnes til utenfor din egen fantasier? Svingende ikke bare om deg, så du vil være sikker på at du er i stand til å hjelpe en annen par glede seg også. Er det ting som er viktig for deg? I så fall bør du holde disse i tankene når du velger et annet par.


Hvor du skal dra


Online swinger nettsteder er den beste måten å hekte med andre swingers i og rundt ditt område. Konfidensielt kan du snakke med andre interessert par å se hvis du er kompatibel. Og hvis ikke, kan du diskret flytte.


Kanskje vil du prøve en swingers klubb. Disse kan være funnet gjennom muntlig eller via elektroniske ressurser. Gå til din lokale voksen bok store kan også føre deg til publikasjoner om svingende.


Ta deg tid til å se på alle mulighetene i leter etter en svingende par. Og ikke gi ut din personlige informasjon til du er komfortabel med dem.


Nå som du har oppfylt...


Så nå som du har funnet et par, hva gjør du nå? Dette er spesielt forvirrende for de første tidtakere der ute, men det er ingen grunn til bekymring.


Snakke med hverandre om et ikke-seksuell møtested, slik at du kan alle få mulighet til å vite hverandre litt bedre. Se om du får. Hvis du har møtt i en klubb swingers, kan så du ikke ha hatt en sjanse til å se hvordan du kommuniserer.


Ta tid å være ærlige om hva du forventer og hva du ikke ønsker fra en svingende opplevelse. Mye som møte vil noen nye mennesker, ser kroppsspråk hjelpe deg å se om ting går bra, eller hvis de er ikke. Og får du alle, deretter kan du begynne å snakke om møte opp for en mer personlig samtale. Eller mangel derav.


Mye som intervjuteknikk for en jobb, ønsker du å se etter et annet par som har interesser tilsvarer etikettene og med hvem du kan snakke åpent om hva som fungerer og hva som ikke. Dette er ingen tid til å være sjenert.


Og hvis du føler at det ikke er til å regne ut, så det er greit også. Det er mange andre par på jakt etter folk som deg.

No comments:

Post a Comment