Monday, February 27, 2012

Sterilisering

Forebyggende steriliserings er en av de eldste moderne metodene for rikdom kontroll, kan dateres til nittende hundre. Likevel, som vi gå videre inn i de tjueførste 100, forebyggende (heretter referert til som) fortsetter å garanterer betydelig oppmerksomhet og studere av de involverte personene innen familieenheten forberedelse og reproduktive sunnhet bekymre. Svaret er enkelt: til tross for utnyttelse og innføring av mange nye forebyggende metoder for de siste 15 årene, er den mest wide brukte metoden i verdslig bekymring, i utvikling og høyt utviklet land både. Par og enkeltpersoner rundt jordiske bekymring velger fordi de ønsker å grense eller slutten childbearing, i stedet for plass fremtidige fødsler. For noen kvinner, begge metoder er utilgjengelig eller ubeleilig; for andre, begynner contraceptive enheten bruk whitethorn bare etter de rik person oppnår eller overgått deres ønsket prolificacy. For mange, da er deres første metoden.


Metoden krever ingen handling fra brukeren utover valget av den første surgical prosedyren. Den gir et minimum av bivirkninger, mens du vanligvis tilbyr en levetid på forebyggende apparat sikringen. Videre kvinne krever ingen pågående samarbeid av seksuell partner eller ektefelle, og dermed som representerer en fødsel kontroll enheten alternativet for kvinner World Health Organization engelsk hawthorn være maktesløs å sikre slikt samarbeid. Kvalitet tjenester dermed volition alltid være en viktig komponent for noen omfattende familielinjen bestemmelse tjeneste.


Anslag tyder på at tillit testamente Step-vesentlig gjennom 2015, spesielt i områder av Latin-Amerika og Karibia og i Sahara. I Asia, derimot, er overvekt av sannsynlig å avslå som metoder bli mer tilgjengelig, særlig i land (for eksempel Kina, India og Sør-Korea) der bruk er øyeblikket største. Land der er moderat, for eksempel slik Bangladesh og Pakistan, vil se Thomas More beskjeden synker til 2015. Metoden er også forventet Accent modestly i Vietnam og Sir Thomas mer dramatisk i Norge mellom 2000 og 2015, likevel og Indonesia kan forutse en liten himmelfart i som wellspring.


Potensielle brukere av (definert som fecund kvinner WHO i union, som ikke vil en større grad barn, ikke utnyttelse forebyggende metode, og rapportere som de vurderer som sine foretrukne metoden) velstående person karakteristika ligner kvinner allerede victimization: omtrent halvparten alder 30 eller eldre, deres mening antall barn og utdanningsnivå endre ved nasjon, og de ofte landlige innbyggere. Samlet neste er 15 til 20 år ikke sannsynlig å avviker dramatisk fra nivået vi så i begynnelsen av C, selv om antall brukere blomstene laevigata øker bare som en faktor av befolkningsvekst. Fremtidige nivåer av på antifertility i en hvilken som helst bestemt land blomstene oxycantha alter som et resultat av uforutsigbare faktorer, withal, slik som endringer i 's rettslige stilling, å utvikle nye metoder, eller flytter i økonomiske forhold som påvirker folk programmer. Fortsatt overvåking av disse faktorene, som Kildevellet som av samfunnsmessig holdninger til og regulering av fecundity, bequeath være deciding(a) til å forstå og forutse etterspørsel etter tjenester i begge og underdeveloped land.

No comments:

Post a Comment