Friday, February 24, 2012

Hvorfor prøve svingende?

Min første reaksjon på dette spørsmålet er hvorfor ikke prøve svingende, men la oss snakke om de virkelige bekymringene til de som er bare starter ut. Hvis du leter etter utenfor grunner til å prøve svingende, kan deretter du stoppe for et øyeblikk og vurdere dine egne grunner. Hvis du ønsker for å prøve noe nytt med partneren din, har du kommet til rett sted.


Hvis du ønsker for å leve ut din egen fantasier uten noen hensyn til andre som er involvert, kanskje deretter vil du revurdere.


Hva svingende kan gjøre for deg


Når du er i et stabilt forhold for en stund, er det normalt å føle en følelse av lengsel etter noe annet. Det er ikke fordi du elsker den andre personen mindre, men som du bare lurer på hva følelsen av en annens hud ville være, eller hvordan andre fantasier kan spille ut. En av måtene å finne ut om du er klar til å prøve svingende er måte der du diskutere ideen med partneren din. Hvis du har en vanskelig tid broaching emnet, kan deretter du ikke være klar.


Hvis du har åpne linjer av kommunikasjon og en ekte respekt for hverandre, så har du ikke nødvendigvis en hard tid å snakke med hverandre. Svingende har hjulpet mange allerede sterke par bli enda sterkere.


Ved å dele en ny seksuell opplevelse med en annen person med partneren din full kunnskap, kan det hende at du kan snakke mer fritt om noe.


Tillit er en annen ting som rapporteres ofte etter en svingende erfaring.
Du og partneren din kan gå av og har en flott og tilfredsstillende eventyr, men fortsatt komme tilbake til partneren som du elsker, og ønsker å tilbringe tid med.


Svingende kan også vise deg om deg selv og ting som du er villig til å prøve. Mange kvinner finner at de er mer om knyttet til andre kvinner. Selvfølgelig, må menn innse at levende ut fantasy av å se to kvinner sammen ikke er noe som alltid skjer.


Så, slå seg ned gutter.


Hva svingende vil ikke gjøre for deg


Svingende er ikke en kur for en vaklende forhold. Det kan virke som en fin måte å endre opp forholdet dynamikken og sette mot livet i din ekteskap. Og det er kanskje for en stund. Men hvis kommunikasjon er et problem eller en følelse av misunnelse, svingende kan ikke hjelpe. Faktisk, kan det hjelpe å skynde seg oppløsning av ditt forhold.


Svingende også garanterer ikke at du vil være i stand til å oppfylle alle dine fantasier. Hvis du liker å utforske ydmykelse eller andre demeaning handlinger, så du ikke er nødvendigvis på rett sted. Mye av få glede av svingende kommer fra å være i samsvar med et annet par og lar dem mulighet til å nyte sine fantasier som de tillater du din.


Svingende er ikke for alle. Du kan finne at fantasy ikke er det samme som virkelige liv, eller at fantasy var nok. Gjøre litt forskning før du fjerne den helt, men innser at 'no' betyr 'no', og hvis partneren din bare ikke interessert, så du må tvinge deres ønsker.

No comments:

Post a Comment