Sunday, February 5, 2012

Øke sjansene for å bli gravid med fruktbarhet kalendere

Problemer med å bli gravid? Det har vært år, og du fortsatt ikke har din første gutt? Vel, er det en enkel løsning for dette, fruktbarhet-kalendere. Så du må vite, er hver kvinne forskjellige, slik at hver kvinne menstrual syklus er også annerledes. Hvis du prøver å tenke vil det derfor være mye mer sjansene for å få gravid Hvis du ha sex under de mest fruktbare dagene av din syklus.


Kalendere for fruktbarhet forutsi dager du er mest sannsynlig å være fruktbar, slik at du kan oppnå graviditet. Dette vil vise deg en rekke fruktbare datoer, ovulation, slutten av menstrual syklus og mulig grunn datoer.


Det er grunnen til å bruke fruktbarhet kalendere. Du vil lære flere måter å hjelpe deg å kartlegge din fruktbarhet syklus og hvordan du bruker fruktbarhet-kalendere, slik at du kan vite når er den beste tiden for å ha sex med store sjanser av conceiving med dette.


Men det er ikke alt du kan få, kan du kan angi en kjønn preferanse, slik at fruktbarhet kalendere vil gi deg tips til hvordan du tid samleie å maksimere sjansene av conceiving en gutt eller en jente. Her er en liten forklaring: sperm bærer X-chromosomes lever lenger og svømmer saktere enn mannlig y bærende sperm. Det betyr at, hvis du har sex ca 3 dager før ovulation, du har en bedre sjanse til conceiving et girl; og hvis du har sex nærmere til ovulation vil du ha flere sjanser er av å ha en gutt, så vi kan si at det er opp til deg å avgjøre kjønnet av din baby.


På den annen side, kanskje du er i motsatt situasjon og du kanskje vil unngå å bli gravid, enten det er fordi du vil vente med å ha barnet neste eller du ikke ønsker å ha flere barn. Fruktbarhet-kalendere kan hjelpe deg med dette også. Den naturlige måten å unngå uønsket svangerskap er å avstå fra ubeskyttet samleie under fruktbare dager. De mest fruktbare tid er dagen ovulation. Fruktbarhet kalendere beregne antall dager der kan du ha sex uten sjansene for conceiving, å hjelpe deg å unngå en uønsket graviditet.


Du trenger ikke å vite noe om corpus luteum, Progesteronnivåer eller vilkår som det, fruktbarhet kalendere gjøre alt dette arbeidet for deg. Alt du trenger å vite til å begynne med dette er lengden på menstrual sykler og datoen for den siste perioden. Bare oppgi dette lite informasjon og fruktbarhet kalendere vil gjøre resten!


Så, er du overbevist om du bør bruke fruktbarhet-kalendere? Vi forsikrer vil du være fornøyd med resultatene.

No comments:

Post a Comment