Monday, February 20, 2012

Sterkere ekteskap og par Swapping

Hvis du ønsker for å snakke noen i par swapping med denne artikkelen, kan du gå videre og glem om den. Svakere relasjoner kan ikke bli hjulpet av svingende, men solid relasjoner kan gjøres sterkere.


Hvis du er i en svakere relasjon der du slåss eller mangler kommunikasjonsferdigheter, så du ikke bør forsøke par swapping ennå.


Arbeide med ditt forhold først før du legger noe annet til turbulente potten. Skal et ekteskap eller par rådgiveren kan være den beste måten å få kommunikasjonen tilbake på sporet.


Og som for resten av dere som er hopping i par bytte fra en sterk relasjon-plattform, du er på hell.


Når sterk blir sterkere


Når du er confidant om du relasjonen, er du klar for hva utfordringene som ligger foran deg. Det kan være sykdom eller tapet av en nær person, men uansett hva du kan stå ved siden av hverandre og støtte dem.


Når du skriver inn i verden av svingende, vil du finne at dine begrensninger på hva som er "rett" og "galt" kan bli testet. Hvis en av dere ble tatt opp i en religiøs innstilling, må du kanskje følelsen av skyld.


Snakke gjennom disse for å se hvis de er grunnlagt i noe som kan være utarbeidet.


Kanskje du er bekymret for at noen andre i svingende forholdet vil se bedre ut eller være mer tiltalende enn deg, snakke om det.


En allerede sterk relasjon skjønnhet er at du har en track record for å være ærlig og åpen, så det er ikke nødvendig å føle at det vil endre når samtalen blir til svingende.


Og hvis du kan snakke om å ha sex med noen andre, og den som slå den er å gjøre rettene blir mye mindre vanskelig.


En forpliktelse


En masse begynnelsen par til svingende er bekymret for at det vil bli endret sin forpliktelse til hverandre med tillegg av en annen person. Hvis noe, er dette engasjementet forsterket av tilstedeværelsen av noen andre.


Hvordan det?


Ikke bare er du ankommer med partneren, etter å ha snakket om å utforske svingende sammen, men du også gir andre tillatelse til å nyte personlige fantasier.


Og på slutten av kvelden, du går hjem med hverandre fordi du er et partnerskap, et forpliktet partnerskap.


Å vite at partneren alltid kommer tilbake til deg, gjør ditt forhold sterkere. Det er ingen grunn til bekymring om dem kjører med noen, fordi de har fått sjansen, men har ikke ta det.


Ekteskap som allerede er sterk, men er på utkikk etter noe å spice opp deres seksuell omgang, er en flott måte å starte par svingende. Ikke bare er også svingende spennende og arousing, men den avdekker noen siste mørke hjørner av ditt forhold og viser deg hvor sterk du egentlig er.

No comments:

Post a Comment