Wednesday, February 22, 2012

Møte med andre Swingers

Du har scoured internett, gått til noen swingers klubber og fant en stor par eller noen par. Hva gjør du nå?


Plutselig, kan det føles som en første dato over på nytt. Og det bør på mange måter. Du ønsker å imponere andre paret, mens også å se om du kan få.


Før du går


Sette opp et møte i et ikke-seksuell miljø er det beste stedet å begynne. Hvis du har møtt i en klubb swingers, har du fortsatt vil ta dette trinnet for å se de andre par i en mer "normalt" innstilling.


Snakke om hvor du begge vil møte. Du ønsker kanskje å finne et sted som gjør det mulig å snakke åpent uten å bekymre om andre lytter.


Det er tid til å se ganske nå. Menn, du trenger å se fint. Dette betyr kjole sko og kle bukser. Du kan bære en fin skjorte også. Jeg tror ikke at en jakke eller tie er nødvendig, med mindre stedet for restaurant eller møtet er mer oppskalere. Og for kvinner, må du kle for å imponere. Ikke vær redd for å vise frem dine beste eiendeler, uten å se også provoserende. Innstillingen kan igjen, bidrar til å bestemme hva du vil vil bære. Du blander seg med alle andre.


Ta dusj (håper jeg at jeg ikke måtte si at) og slitasje en liten Köln eller parfyme. Kvinner, satt på hyggelig makeup og smykker. Menn, ta deg tid til å stusse håret ansikts (Hvis du har noen). Komme i gang.


Når du er der


Du har alle satte seg, bestilt noen drinker og begynner å snakke. På dette punktet du vanligvis vil snakke om hverdagslige ting — jobbene, din familie, etc. Hvis du føler deg ukomfortabel dele noe, trenger du ikke å. Hva er viktig på dette stadiet er å se hvordan du kommuniserer.


Hvis du sitter i stillhet, kan det ikke være et godt tegn for svingende relasjoner. På samme måte, hvis du kan bare snakke med hverandre mens alkoholisme, som også kan ikke et godt tegn. Se alkohol under de første møtene.


Du kan vanligvis se om dette er et par for deg fordi du føler deg som venner, i stedet for fremmede. Og hvis det ikke fungerer ut, som er greit, men være klar hvis du ikke er interessert da.


Hvis alle går vel...


Dette er punktet hvor din åpen kommunikasjon vil komme i lek. Hvis du føler deg godt om hverandre, og du vil ha mer, deretter begynne å snakke om det. Snakke om hva du vil i en svingende relasjon, og se hvor samtalen går. Du kan lage planer for et mer privat møte neste gang.


Diskutere regler som du kanskje vil gjøre og vilkårene i beskyttelse (både fødsel og STD) for alle. Dette er ingen tid til å være sjenert, spesielt når du snakker om helsen og helsen av noen andre.


Hvis du er fornøyd med din talk, kan du finne ut din neste møte.


Nå er virkelige morsomme en utopi?

No comments:

Post a Comment