Tuesday, February 7, 2012

Tap av libido

Hva din symptomet er å fortelle deg? ... med en sarkastisk vri;-) ved Mick

Forrige gang du var varmt i seng var når det var en heat wave. Og det eneste som blir aktivert når lysene gå ut er buzzer alarm stueklokke. Kanskje din ektefelle pesters deg til å gjøre madrass dans mer enn du vil. Du kan også tvinge, men du ikke virkelig vil og ikke virkelig nyte det. Er det noe som er galt med deg? Sex terapeuter liker ikke å spille et tall spillet når du snakker om frekvens av samleie, og hva som vurderes som normalt. De er mer opptatt av å bestemme hva som er rett for et par å opprettholde et sunt forhold.

"Hvis du er i et forhold, og du gjør elske en eller to ganger i måneden, eller mindre, som anses for å være lav," sier Shirley Zussman, i USA, en sertifisert sex og ekteskapelig terapeut i New York City og direktør for Association for mannlig seksuell dysfunction.

"Men hvem som er for å si hvilket nivå av ønske er mer ønskelig?" Lav libido blir et problem som skal rettes bare når det oppleves som problemet, sex terapeuter si. "Det er vanligvis bare innen rammen av et forhold at den blir et problem," sier Dr. Zussman.

"Det er når det er et avvik i ønske mellom personen og partner, eller når folk føler at det er noe galt med dem fordi de har et lavt nivå av begjær." Alle erfaringer topper og troughs i seksuelle begjær, en fjære og flyt libido som kan være forårsaket av en rekke faktorer, fra en dårlig barndom til en dårlig dag til en dårlig sykdom, fra for mye stress for lite tid. Noen ganger vil en hormonal ubalanse eller reseptbelagte stoffet hjelpe til sap sex-stasjon.

Og, selvfølgelig, det er en forskjell mellom seksuell stasjonen og seksuelle funksjonen. Du kanskje kunne bli aroused og de erfarer orgasmer ennå har liten eller ingen interesse i å gjøre så. (Det er derfor søker faglige råd fra legen din eller en kvalifisert sex terapeut er ikke en dårlig idé, Hvis problemet vedvarer.) Hvis din senket libido vedvarer og du oppfatter at du har et problem, hva kan du gjøre med det?

Symptomet lettelse

Libido er en appetitt, og det ofte kan være svært vanskelig å hjelpe noen erverve smak for noe - eller å erkjenne til seg selv at de virkelig har en craving for noe hyggelig, sier Dr. Zussman. "Du kan presentere fristende mat som en saftig dessert," sier hun, "men som ikke nødvendigvis hjelpe noen som ikke føler for å spise eller hvem fornekter gleden av å spise godteri." Her er hva terapeuter kan foreslå å dyrke en sexy søt tann og en lilt innlegge din libido.

Sample fra seksuell spice rack - For mange par sex blir like spennende som doping rettene fordi de gjør samme hele tiden. Lese en seksuell manuell og prøver nye stillinger eller nye teknikker kan legge til en fornyet dash av glede til å gjøre elsker, Dr. Zussman sier.

Glem ikke å røre - personer med lav libido er ofte motvillige til å uttrykke noen form for hengivenhet mot sine lagkamerater, ifølge Jo Marie Kessler, sykepleier utøveren, sertifisert sex terapeut og educator i privat praksis i San Diego. De kan tro deres bevegelser beløp til teasing eller vil gnist debatt over gjør kjærlighet, men tap av Berøring gjør sine partnere føle uønsket og såra og vonbrotne. "Jeg alltid oppfordrer dem til å opprettholde eller gjenoppta uttrykk for kjærlighet - et kyss på kinnet eller lepper, uformell berører på arm eller skulder, en pensel av håret," sier hun. "Begge partnere må demonstrere at de bryr seg, men med forståelse at visningen av hengivenhet ikke er et signal for sex."

Lese noe risqué - du trenger ikke å don solbriller og en regnfrakk og krype inn en voksen bok-butikk, men du kan lese noen romaner, elsker dikt eller erotisk literatur å prøve å nurture eller forbedre din egen sensualitet.

Tilbringe en time i dusjen - ikke behandler bad tid som kun tre minutter rydde opp før du bindestreken ut døren å arbeide. "Benytte deg av alle sensuelle erfaringer i dusj eller badekar. Føle gleden av vannet som det danser på huden. Lather deg sensually, kanskje med en svamp for loofah i stedet for en flanell. Bruk badesalt og litt scented lys.

La fingrene gjøre talking - ta tid og glede å vite din egen kropp og partnerne dine uten noe press for å ha samleie og orgasme, Kessler sier. "Fokusere på rolig utforskning av hverandres organer, og dele intimitet som alene og glede." Berører hverandre, føler og kjærtegne hverandres kjønnsorganer, merke opplevelser av deres to legemer når de flytter. Du kan fortelle hverandre det føles bra.

Ikke nøl med å hjelpe deg selv - seksuell self-gratification ikke er skitten eller galt, sier Kessler. Faktisk, kan en person med lav libido bruk masturbering for å lære det føles bra for hans eller hennes kropp, slik at sex gir positive tilbakemeldinger i stedet for negative tilbakemeldinger. Praksis først i det private, hun antyder, der du ikke vil være selvtillit bevisst, deretter broach temaet gjensidig masturbering med partneren din.

Tankene over seksuell teller

I forbindelse med seksuell forbedring teknikker foreslå sex terapeuter også andre typer strategier for å høyne en lav libido. "Du kan håndtere et umiddelbart problem av teknikker, men som ikke kan hjelpe evig eller lagre en relasjon," Dr. Zussman sier.

Her er noen andre tilnærminger

Grave deg selv ut av Dumper-depresjon kan produsere noen svært fysiske symptomer og er en av de vanligste årsakene til inhibited seksuell stasjon, sier Dr. Zussman. "Når du er deprimert, du har en interesse i praktisk talt ingenting. Sikkert vil din libido reduseres også. Det flyr bare ut av vinduet."

Se i medisin bryst - et antall resept og over skranke narkotika, spesielt enkelte typer psykiske og Antidepressiva medisiner og noen piller for å senke høyt blodtrykk, kan fukt libido for både menn og kvinner, sier Richard C. Reznichek, MD, en sertifisert sex terapeut, klinisk førsteamanuensis for Urologi til UCLA og urologist i Torrance, California. Noen stoffer er også forstyrre av din evne til å være aroused. Hvis din bruk av medisiner som du tror er ansvarlig for å redusere deres kjønndriv, slutte å ta dem. Snakke med legen din og spør etter alternative stoffer.

Be om hjelp - fra din ektefelle, det vil si. Minst først. Han eller hun kan, tross alt, har vært først å merke lav libido. Om det er å utforske hverandres sensualitet, sier eksperimentere med nye plasseringer eller prøver å få i humør oftere, forklare din ektefelle at du føler klosset, selv-bevissthet og litt understreket i forsøk på å endre, men at du vil gjøre det for skyld for relasjonen, Dr. Zussman. "Fremkalle sitt samarbeid. Fortelle dem at du trenger deres hjelp og forståelse."

Snakke med deg selv … eller kanskje en venn - spør deg selv hvorfor deres kjønndriv har tatt en nosedive, sier Dr. Zussman. Har det alltid vært sånn? Hva skjedde i livet og relasjon når det er tatt en avstikker? Mull over i hodet ditt, og deretter snakke med partneren din, en venn eller et familiemedlem som vet du vel, sier Dr. Zussman. De kan bidra til gnist noen innsikt.

Ta tid å håndtere stress - han jobber, hun arbeider, han er lei på slutten av dagen. Hun kommer hjem sent flere kveldene uken. Barna har lekser som må kontrolleres. Ambisjonen om å utmerke seg profesjonelt, kravene til å oppdra barn, behovet for å opprettholde sosiale forbindelser - alle disse påkjenninger sette bremsene på sex-stasjon, sier Dr. Zussman. "Som kan ute du i en tilstand av sløvhet når det gjelder sex," legger hun til.

Ingen av disse hver dag, hver uke bekymrer blader mye tid, ambisjon eller emosjonelle energi for å gjøre elsker, Dr. Zussman sier. Hun antyder at et par må kanskje gi sex høyere prioritet i deres forhold. "Prøv å gjøre en dato med partneren din. Ikke bare for å gjøre elsker, men snakker med hverandre, holde hverandre og dele dine følelser og bekymringer om hverandre. Det kan bidra til å gjenopprette din seksuell interesse."

Hjelp for disse hormoner

Det er også helt mulig at din libido blir K.O. hadde ved et hormone ubalanse i kroppen. Her er hva du bør vurdere.

Håndtere klimakterium - åpenlyst noen kvinner kanskje legge merke til en fallende interesse i sex under klimakterium, Kessler sier. Det er en vanlig side bevirke mens kroppen prøver å justere. Østrogen erstatning terapi kan hjelpe deg med å gå tilbake til din libido til normal, sier hun.

"Når det er ubehagelig symptomene på av overgangsalderen har stoppet, stasjonen returnerer, og kan også gjøres enda bedre."

Hvis du går gjennom overgangsalderen, spør deres doktor om hormone erstatning terapi.

Vent ut gravid pause - Hormonal endringer under graviditet, spesielt den siste trimester, og lactation ofte kan fukt stasjonen for sex, ifølge Kessler. "Hormoner er tilstede i ulike nivåer på disse tider," sier hun. "Tap av libido umiddelbart etter childbirth og under amming er natures måte å avstand barn."

Teste testosterone nivåer - hvis du er en mann som tilsynelatende har ingen psykologiske grunn for en mangel på lyst, kan du spør deres doktor om å ha en blood test å måle kroppens nivå av testosterone. Lave nivåer av mannlige hormone er ikke en vanlig årsak til sapping din seksualitet, men det alltid må være mistenkt, sier Dr. Reznichek. Avhengig av årsak, kan en lege foreskrive testosterone injeksjoner eller en medisinering fothvelvet andre hormoner som er suppressing naturlig forekommende testosterone, sier han.

... ELLER det kan være at...

La meg forklare litt nærmere for de som kan være forvirret... og Behage lese dette og ta info i.

Jeg har hatt noen få bokstaver fra folk rundt om i verden gjør poenget som min lekmann ’ s Guides stabler og sykluser er litt for lite strøm. De nevner at jeg har, skal vi si, ‘ underdone ’ beløpene. Noen av dem gjøre punktet at sammenligning sykluser fra nettet og andre steder er langt mer effektiv fordi beløpene som er gitt i dem er langt mer enn de av meg.

Sykluser og stabler som jeg gir er det tryggeste som de kan være. Den ikke gjenspeiler på sammenlignede sykluser fra andre fordi ikke jeg er en twat! Det er ikke nødvendig å ta for mye, hvorfor skulle det være? Jeg har sagt dette mange mange ganger; Hvorfor ta 10 når 1 kan gjøre jobben? IKKE bli lurt til å tro at mer er alltid bedre - jeg kan ikke understreke dette nok.

Jeg skriver ikke dette for moro av det. Jeg er oppriktig bekymret for at noen av dere vil og har gått altfor mye utover det som var nødvendig. Fuck giveren og hans kommentarer av “ dobbel dosering og dobbel muskelen ”-de kan ikke bli mer feil jeg forsikrer deg, og noen gjør dette sikres.

Libido artikkelen gjør noen gode poeng, og i de fleste tilfeller utstyr problemer er ikke alltid årsaken, men hvis det oppstår problemer i mutter punkt området, deretter ta pekere som er gitt i artikkelen alvorlig, men en titt på beløpene og typer utstyr som du bruker. Du kan ha svaret rett foran deg. Tenk på det.

No comments:

Post a Comment