Tuesday, April 24, 2012

Den seksuelle kroppen følelser og Erogenous soner menneskenes

Det er en utbredt misforståelser av mange kvinner, og overraskende også av mange menn at gutter og menn har bare seksuelle følelser i deres penis, eller selv bare i hodet av penis. Grunnen til hvorfor mange menn også bære dette misforståelse er trolig at gutter ofte er utdannet å undertrykke corporeal opplevelser og å være vanskelig.


Mange erogenous soner i menn og gutter aktiveres best når kroppen er avslappet og sonene er stimulere på en forsiktig måte. Skånsom stimulering av disse sonene i en avslappet tilstand kan gi følelser av nytelse like sterk som i penis, og kan selv resultatet i noen typer orgasmic til å reagere. Her er en undersøkelse av ulike erotiske soner i mannlige kroppen, og hvordan å stimulere opplevelser i disse sonene. Du kan stimulere deg selv på disse sonene når masturbating, eller den kvinnelige eller homofil partneren kan gjøre jobben stimulering.


SCROTUM OG TESTICLES


Scrotal huden og innholdet i scrotum, inkludert testicles, er følsomme for erotisk stimulering. Når stimulere disse genital deler, ta første tak i scrotum med hele hånden, Oppvarming den inne din hånd, og massaging det forsiktig ved å gripe tak bevegelser. Oppvarming og håndtering scrotum gir følelser i hele genital regionen. Stimulering av scrotum øker også blodsirkulasjonen og engorgement av alle genital organer rundt scrotum. Testicles er best stimulert av milde rullende bevegelser med fingrene. Også kile scrotal huden med fingeren tips. En del av penis er faktisk skjult delvis innenfor og delvis bak scrotal sekk, som palpating med fingeren tips mellom testicles eller på side under scrotum; Du kan massasje denne delen av penis. En skarp massasje med fingeren tips gir mest intense opplevelser til denne skjulte roten av penis.


BRYST NIPPLES OG SINE OMGIVELSER


Nipples av en mann er viktig erogenous soner, og en mann har puppene bare som en kvinne, selv om puppene av en mann er mindre og flatere enn dem av en kvinne. En mann har faktisk alle strukturene som en kvinne har i hans bryster, men de er ikke utviklet for å ha en melk produksjon av kapasitet. Dette betyr at en mann bryster har samme erotiske kapasitet som puppene av kvinne. En mannens nipples har også en erective kapasitet. De stige og få svar på stimulering. Når stimulere en mann bryster, ta tak i brystet med hele hånden, Oppvarming den inne din hånd, og massaging det forsiktig ved å gripe tak bevegelser. For å stimulere nipples, Massasje forsiktig rundt nipples med en finger spissen. Også presse nipples med fingrene, varierende intensiteten fra den meget mild nip noen vanskeligere Press.


OMRÅDET MELLOM PENIS OG ANUS


Synlig penis er faktisk en del av en større kropp begynnelsen på prostata regionen bare foran anus, og kommer til spissen av penis. Urethra går også gjennom denne strukturen. Delene mellom bena vil engorge når du er seksuelt avsluttet like penis, og når det engorges, regionen bulges mellom bena. På mekanisk stimulering gir dette området intens behagelige følelser.


Du kan stimulere dette området ved å klemme den mellom fingrene, trykke ned mot urethra eller massaging opp og ned langs urethra. Du bør endre mellom skånsom og litt hardere håndtering, som disse to oppførsel gi opphav til ulike typer følelser.


NAVLE OG BLÆREN REGIONEN


Navle er en erotisk punkt, og så er strukturene i magen mellom navle og penis. Denne strukturen inneholder en groove mellom magen musklene. Strukturer i dette fuge er svært sensuous, såkalte linea alba. Den naval kan stimulere ved stikker en finger i det, og kile med fingeren dypt ned i navle. Også skal her du veksle mellom lys, milde, langsomme prikking og vanskeligere skarpere prikking.


Denne stimulering gi opplevelser som stråle ut skjemaet navle til omgivelser og oppslag nedover til spissen av deres penis, som gir en veldig morsomt følelse i deres penis. Groove mellom navle og penis, kan du stimulere ved massaging opp og ned med spissen av fingrene.


BUTTOCKS OG ANAL OMGIVELSER


De indre sidene av buttocks i natal cleft gi opphav til dypt erotiske oppfatninger med et helt spesielt intim valor. Flytte fingrene opp og ned mellom buttocks fra ryggen til den motsatte enden mellom bena, og forsiktig massasje den indre siden av hver rumpeballe med fingeren tips. Du kan også konsentrere din oppmerksomhet til regionen dypt inne cleft svært nær anus og kile disse mest intime punktene med fingeren tips.


Du kan videre strekker hver rumpeballe til side slik at baken cleft åpnes, og endetarms åpningen er også strukket. Resultatet av disse manipulasjoner er erotiske opplevelser som utstråle til hele bekken området, flyter dypt inni deg og stige oppover langs ryggraden.


ANUS OG YTRE ENDETARM


Anal regionen er på mange måter det virkelige sentral av følelser i en mann eller en gutt. Ved å stimulere dette området på riktig måte, kan du opprette en prosess som spres bølger av intense følelser av glede, glede og ecstasy opp gjennom hele kroppen, delvis frem til kjønnsorganer og magen regionen, og delvis langs ryggraden opp til halsen. Du beste stimulere endetarms åpningen av meget mild Sirkulasjonssystemet bevegelser med fingeren tips. Veksle mellom disse Sirkulasjonssystemet bevegelser og stimulering av innsiden av buttocks.


Du kan også holde fast en finger med gnidd utover i anal åpningen og stimulere inn og ut av milde bevegelser. Ved å stikke fingeren ytterligere inne, du kan lett massasje innsiden murene til anus. Ved å legge til noen Press, når din stimulering dypt inn i vevet rundt endetarm. Alle disse stimulering gi opphav til dyp følelser som "stråler" ut til hele kroppen.


DEN DYPE DELEN AV ENDETARM


Den kanskje mest intime og sensitiv sonen av en mann, er den dype delen av endetarm. Denne sonen kan nås av homofile samleie eller med en dildo eller noen andre lang objekt. Når du setter inn noe i anus å stimulere denne sonen, er det nødvendig å være svært forsiktige slik at intestinal vegger ikke er vondt.


Men er denne sonen så følsom at selv mild stimulering gir en enorm dyp på følelser, både av fysiske og psykologiske slag. Du kan stimulere denne sonen ved forsiktig og gradvis ved å sette inn en tynn gnidd utover dildo, og når det er satt helt inn, meget forsiktig flytte den litt inn og ut, litt rundt, eller trykk forsiktig til forskjellige sider med dildo. Jo mer du slappe av, og jo lenger du gjøre denne stimulering, dypere og mer intense vilje følelsene vokse.


PROSTATE:


Prostatakreft løgnene bare foran anus og urethra går gjennom den. Denne kjertel produserer mye av tyktflytende væske i semen. Du kan stimulere det fra utsiden ved å trykke noe fast med din fingre innover bare foran anus. Det er en deepening i dette området, akkurat som en liten vagina. Trykk fingeren i denne groove og en liten fremover. Du kan også stimulere prostate ved å sette inn fingeren i anus og massasje prostate gjennom fronten framme av anus. Massasje utgivelser prostata væske. Følelsen væsken kommer gjennom deres urethra og dripping ut gjennom du tisse-hull, legge til den fysiske spenningen. Prostate har også sin egen seksuelle følelser, og prostata massasje kombinert med anal stimulering kan indusere en form av orgasme som har en mye dypere psykologiske og ekstatisk effekt enn vanlige penile orgasme.

No comments:

Post a Comment