Thursday, April 12, 2012

Snakker ut detaljene

Beslutter å svinge, kan det være en interessant samtale å ha et par. Du kan føle klosset eller nervøs for hva den andre personen vil si til deg.


Men hva om de sier ja? Hva om de sier de har tenkt om det også?


Vel, er det på tide å finne ut hva disse tanker vil bety med nye venner. Vi starter med en privat samtale og deretter flytte bort på snakker ut fantasier med en annen par.


En på en


Som et par som ønsker å prøve svingende, må du være veldig tydelig om ting som vil være i orden å gjøre og ting som ikke vil. Selvfølgelig, er det noen par som bare vil dele alt og går det også fint.


Men det er å finne ut disse typer grenser (eller mangel derav) på forhånd som vil spare deg fra misunnelse og andre komplikasjoner.


hva vil du ha? Jeg er sikker på at du har noen skitne lille fantasier i hodet ditt. Dette er tiden for å dele dem. Og hvis du er nervøs, du selv kan skrive dem ned og få partneren til å lese dem. Samtalen flytte sammen mye glattere kan bidra til å vite at de er "der ute".


Men du trenger å kunne snakke om mulighetene for sex, muntlig og vaginal. Kanskje ønsker du å utforske anal sex eller blir med samme kjønn.


Si det klart hva du vil gjøre. Det kan ikke virkelig være overraskelser i svingende.


Eller du vil kanskje skrive alt du vil ut på note kort og deretter gi note kortene til partneren. I en stabel, kan du holde hva som er tillatt, og den andre du kan betegne ting som ikke er tillatt.


Gi kortene tilbake til partneren din og diskutere ting som ikke er tillatt å forstå begrunnelsen.


Dette er et flott verktøy for ekteskap og forhold fremfor alt – kompromiss og diskusjon.


Snakker med andre par


Enten du har møtt online eller på en svingende klubb, må du sortere ut spilleregler med andre paret også.


Går inn i en svingende opplevelse å vite forventningene til alle vil hjelpe deg med å gjøre den gangen oppfylle og tilfredsstillende. Du ikke ønsker å ha ett par å ha all moroa, gjør du?


Kanskje det er en rolle å spille scenen som omfatter alle, du ville sikkert ha å snakke denne type ting ut. Alle må være om bord å delta. Og hvis noen ikke er det, da de har å være komfortabel å observere slike en scene.


Være ærlig. Være brutalt eksplisitt i din beskrivelser av hva du vil gjøre, og har gjort for deg.


Hvis du finner ut at andre paret ikke er så glade om å arbeide med fantasier, og deretter kan du se etter en annen. Svingende bør være en gruppe erfaring og en gruppe-eventyr.


Ingen bør noensinne føler venstre ut av moro.


Og la meg fortelle deg, bare samtalen kan være stimulerende. Prøv å møte på et offentlig sted, slik at du ikke hoppe rett inn i planene. Men hvis du gjør det, jeg vil ikke fortelle.

No comments:

Post a Comment