Wednesday, April 4, 2012

Innstilling scenen

Du har angitt en dato, tømmes ut barna (Hvis du har noen), og du gjør deg klar for en kveld med svingende. Kanskje har du besluttet å møte på plass for moro. Men hva kan du gjøre for å få klar?


Bli kvitt alle distraksjoner


Det er ingenting verre enn telefonen ringer eller en banker på døren når du er i midten av nyter litt privat tid.


Så når du begynner å svinge, vil du sørge for at disse ting ikke gjør skje. Slå av telefonen, skjule mobiltelefoner, skru av lysene ned foran huset og svak lysene i hele huset.


Dette er din tid og tiden din bare. Hvis du er bekymret for dine barn, sette opp noen måte for noen til å få tak i deg, men bare i nødstilfelle ekstreme.


Hvis du har dyr, må du sette dem inn i et annet rom for kvelden, sørge for at alle deres behov, allerede være deltok til.


Humør Enhancers


Når det gjelder seduction, kan du aldri gjøre for mye.


Demp belysningen og angi lys rundt. Hvis du er en person som er nervøs, deretter kontrollerer du at alle lysene er i den fireproof beholdere slik at de kan brenne på egen hånd, i tilfelle fester flytte andre steder.


Slå på rolig musikk – noe rolig og instrumentell er best. Kan du spørre andre paret hva de liker å gjøre er komfortable.


Kontroller at huset lukter godt. Dette høres tåpelig, men litt kvist av sandalwood eller steg freshener kan gjøre scenen alle mer innbydende.


Gruppen har kanskje besluttet at de ønsker å se noen erotisk filmer for å komme i stemning. Har TV klar, samt komfortable områder å sitte.


Komfort-teller


Hvis du gjør deg klar for en kveld kan foretas i mer enn ett rom, må du kontrollere at du er forberedt. Har beskyttelse som er tilgjengelig i noen av de åpne rom, så vel som puter, pledd, og alle andre diskutert tidligere accoutrements.


Du ønsker ikke å måtte stoppe på noe for å få og få noe. I det minste, fortell de andre par hvor du finner ting, bør de trenger dem.


Får alle som er involvert


Før kvelden begynner, bør du diskutere blant de grupper som alle ønsker å ha på hånden. Du kan også planlegge på visse folk å bringe visse ting for å involvere alle på noen måte.


Noen kan kanskje bringe frukt å bite på gjennom hele natten, eller en annen kan bringe massasjeoljer. Hvis alle har noe som de kjenner det, og det kan gjøre for en mer behagelig kveld.


Det én tingen som du ikke ønsker å stole på for noen andre å bringe er beskyttelse av seksuell sorteringen. Selvfølgelig, du vil trolig føles veldig tillitsfullt av andre paret, og de vil sannsynligvis bringe det er bedt om.

No comments:

Post a Comment