Tuesday, April 3, 2012

Seksuelt overførbare sykdommer (STD) Guide

Seksuelt overførbare sykdommer er økende i dag når flere personer har begynt å skrive inn i flere seksuelle relasjoner. De kan ikke vurdere dette etisk galt, men faktum gjenstår at slike mennesker er mer utsatt for seksuelle sykdommer. Hvis Dessverre blir en infisert av slike sykdom, er det imidlertid bedre å starte sykdom så snart som mulig for disse sykdommene har potensial til å ødelegge hele livet ditt. Folk ofte er flau og redd til å avsløre sine problemer for andre selv til sine venner, men de ikke vet at forsinke diagnostisere er kompromiss med livet. Således, så snart du frykter en seksuelt overførte infeksjoner, nærme en lege.


Denne artikkelen informerer leserne om visse primære Kjønnssykdommer og sine symptomer.


1. AIDS og HIV


• Overført gjennom-AIDS og HIV er to mer, eller les relaterte sykdommer. HIV står for 'humant immunsviktvirus' og sykdommen det regneark igjennom det er kjent som AIDS, det vil si "ervervet uimottakelig mangel syndrom'. HIV reiser gjennom blod. Det kan overføres fra en HIV-positiv person til hans partner gjennom sex. Det kan også skje fra HIV positiv mor til sitt barn gjennom infiserte brystmelk og selv fra en infisert sprøyte eller annet utstyr som kommer i kontakt med blodet til HIV-positive til en annen person som er behandlet med de samme enhetene.


• Symptomer-svake immunsystem og utsatt for mer infeksjoner enn vanlig. HIV blir oversatt til AIDS når HIV-pasient kjøper en bestemt veiledende sykdom.


• Forebyggende tiltak-ikke mye tilgjengelig ennå. Men unngå å bruke narkotika. Vedlikeholde hygiene.


2. Chlamydia-


• Infisert - bakterier Chlamydia trachomatis er årsaken til denne infeksjonen. Når denne bakterie går inn i kroppen for den enkelte påvirker det hans slimhinnene, eyelids og selv reproduktive vev.


• Symptomer - symptomene Chlamydia ofte forveksles med en annen lignende STD kalt Gonorrhea og selv med Konjunktivitt grunnet øyelokk infeksjon. De vanligste symptomene til denne sykdommen er smerte løpet av kjønn, brenne og unormal utladning. Chlamydia kan være uten noen typiske indikasjoner også.


• Forebygging-sykdommen er kureres. Som en sikkerhetsfunksjon en bør opprettholde hygiene i løpet av kjønn og få medisinske sjekke opp gjort for å unngå smitte.


3. Bekken inflammatorisk sykdom - vanligvis kvinner er rammet av denne sykdommen. Det er en en infeksjon i øvre genital område og reproduktive organer inkludert ovaries, livmor og fallopian rør.


• Sprer seg gjennom Chlamydia og gonoré er to Kjønnssykdommer som oftest er ansvarlig for denne sykdommen. Kvinner mellom 15 til 25 år gammel, er mer utsatt for å bli infisert av den. Overflødig douching kan også føre til PID for det renser naturlig fordelaktig bakterier fra kvinnenes vagina.


• Symptomer-når skrantende PID, kvinner kan oppleve smerter under samleie, brenning og selv feber.


• Forholdsregler og Cures-antibiotika er nyttige til kur PID. Men det anbefales å få hyppige sjekk registreringer gjort, og i tilfelle sykdommen er oppdaget medisiner og begynne å riktig behandling øyeblikk for PID kan være uventet skadelig i senere stadier.


4. Gonorrhea - infiserer den enkelte sensitive vev av reproduktive systemet.


• En enkeltperson kan tilegne seg denne sykdommen gjennom alle typer seksuelle kontakter som oral sex.


• Indikasjoner-indikatorer som Gonorrhea er svært få som gjør det alle mer vanskelig å bedømme det og så stoppe det fra overføres fra én til den andre personen gjennom sex. Symptomene er beslektet med Chlamydia slik at de to sykdommer er egnet til å forveksles med hverandre. En person som lider av Gonorrhea erfaringer uvanlig utslipp, brenning, smerte under seksuell aktivitet, kan esning, feber og andre infeksjonssykdommer som kvinner ha blødning mellom perioder.


• Rettsmidler og sikkerhet-behandling bør starte i innledende stadier å kurere Gonorrhea. De som er ganske aktiv i deres seksuelle liv bør få sjekk ups gjort på regelmessig for å være på en tryggere side.


Bortsett fra disse finnes det flere andre Kjønnssykdommer ikke diskutert her som hepatitt, Scabies, Herpes, syfilis, HPV etc. som er mest vanlige i de. Det er bedre å innhente informasjon om dem når du er seksuelt aktiv, og ta kontakt med en gynecologist hver nå og da å forhindre fra alle typer Kjønnssykdommer.

No comments:

Post a Comment