Saturday, April 28, 2012

Fantasizing Ah! Seksuell fantasier

Kjærlighet ticks som en tidsinnstilt bombe; og for en tidsinnstilt bombe, finnes det en forutbestemt tid til å eksplodere eller annet for tiden av dommen, nyte fantasier om en eksplosjon. Fantasizing på en sexplosion? Never mind som er for alle å bære som en belastning gjennom hele deres livssyklus. Men er det så stor belastning? Jeg ville være thrashed ved alle innsats av menn og kvinner som er vanskelig å drømme av ulike fantasier av sex dypt ned deres drømmeverden på klosset timer om natten, hvis jeg var å godta at fantasizing på sex er en byrde. Når sutra sier maksimal postures med samme kvinner er best enn én holdning med mange, fantasizing på sex var stor grad fritatt fra policyen. Ellers ville den første natten med din kone ha nødvendig hundre live demonstrasjoner med mange.


Grensen θ→infinity


Hva er skjønnhet når sex selv har å tilby mye mer enn hva fantasy har i butikken? Fantasier kan være en lufthull til din torments eller en munter siste gang. Min venn føler at for å ha ansiktet gravlagt i sunsilk flass gratis håret av hans jente ville være sannsynligvis den beste fantasy i sitt bibliotek på fantasien. Lice fra hverandre, ideen er fortrinnsvis bra for ham. Men det samme ville gjøre meg til å føle litt 'yakish'. Så har pal seksuell fantasier skala som er merket i den stigende siden. Du starter klatring og til slutt konkludere med at banen du slitebane fører til uendelig.


Beherske selv


Mann: "Kjære hva med et bad i dusjen? Det var en lang kjært fantasy av meg. "
Kone: "Ja, ikke tankene når dagen er varmt".


Historien ender. Så er fantasy bare fantasy? Haw langt er virkeligheten forskjellig? Fantasi vokser i vakuum, men praktisk erfaring kan være en ikke-levende objekt; Det er en grense for sin vekst teori. Når himmelen er grensen, en av 69 postures kunne tilby deg komfort i dream verden ' men verden av virkeligheten er avgrenset av veggen av restriksjoner. Beherske selv fra bygge opp visningen at uansett seksuell fantasier du har under ermet, det samme kan være byggeblokken av elskelig fremtidige. Verste fall kan land du i en asyl i linjen i Bedlam.

No comments:

Post a Comment