Thursday, April 19, 2012

Er ED generisk stoffer så godt?

Ereksjonsproblemer narkotika har gjort sex mulig for menn lider av impotens.Utviklingen av ED generiske legemidler har gjort livet vårt enda vakrere. Disse type narkotika er laget med samme aktive ingredienser og produsere de samme effektene i kroppen som tilsvarende merkevare-navnet. Hver fellesbetegnelse stoffet er laboratorium-testet for å sikre at de samme mengden stoffet vil bli absorbert i blodet. Så, det gjør dem tryggere å bruke og billigere å kjøpe.


Av ED generiske legemidler billigere prislappen gjør ikke det mindreverdig til motparten merkede så det er så god kvalitet som den patenterte. Billigere prislappen på generisk er mulig ikke grunn av sin dårlig kvalitet, men fordi forskning og annonseringskostnader er mye mindre for generics som forhold til de merkede. Det amerikanske postvesenet (unique selling point) av generiske legemidler er det sikkerhet og pris.


Den beste delen om generiske legemidler er at de er så trygg og effektiv som merkevarer, og er underlagt retningslinjer for samme kvalitet satt av Food and Drug Administration for å sikre sine terapeutiske ekvivalens. De er ikke i det hele tatt dårlig, men de fleste av Tenk på dem som av dårlig kvalitet som vi pleier å feilaktig tror at kostnadene er lik kvalitet.


De generiske legemidler ED er sammenlignbare med sine merkevarer kolleger så langt som sin virkning er bekymret. Stoffer som Kamagra og Silagra vil gi lik fordeler i forhold til Viagra. Så, du har valgt generisk stoffet vil gi deg samme terapeutiske virkning. Det kan være liten forskjell i inaktiv ingredienser som fargestoffer, fyllstoffer, etc., men disse er bare av interesse for deg hvis du tilfeldigvis være allergisk mot dem. De aktive ingrediensene av begge merkede og ikke merkede narkotika vil være bokstavelig det samme. Selv om omfanget av og frekvensen som stoffet legger inn deres blodstrøm kan variere noe, men dette krever ikke noen oppmerksomhet.


Så, gå videre og bruke de ED generiske legemidler som de er så god som den merkede.

No comments:

Post a Comment